Bladwijzers

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternatieve namen: MGS 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain: Snake komt terug.

Toen in 2012 de game Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain voor het eerst werd aangekondigd, werd deze vertegenwoordigd door Dick Moby Studio, die nog onbekend was. Echter, fans vingen snel een verbindende schakel met de vorige Metal Gear-serie, en Joakim Mogren (Joakim - van Anema uit Kojima) - de directeur van de studio, bevestigde dat het nieuwe deel een natuurlijke voortzetting is van eerdere verhalen.

1. 03 2015, Kojima Productions lanceerde een timer op haar website en op 4 maart verscheen er een informatieve video met de boodschap dat Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain kon worden gedownload 1. 09 2015 voor populaire platforms:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • Eén Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

Het spel wordt gespeeld in een enigszins vergeten genre van stealth-actie, waarbij de acties bestaan ​​uit de onmerkbare beweging van het personage in de ruimte. Zijn taak is niet om ontdekt te worden, en hij verbergt, schaduwen lopen van omhulsel naar bedekking, op hetzelfde moment als stil mogelijk vijanden te vernietigen, proberend niet ontdekt te worden, om niet te falen in de missie.

Sinds nu in games geven ze er vaak de voorkeur aan om arroganter, opener en uitdagender te handelen, de held dwingen om tegen de regels van het realisme in te gaan en ongelooflijke stunts uit te voeren tijdens een shootout, stealth-actie is zelden gebruikt. Er zijn maar weinig producten die aan dit genre kunnen worden toegeschreven, en Metal Gear is een van de weinigen die het succesvol blijft ontwikkelen.

Kenmerken van de wereld van Metal Gear.

Als velen erin slaagden om Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain te downloaden, ontdekten ze dat de actie zich afspeelde in de periode dat de burgeroorlog aan de grens met Zaïre in Angola woedde, en in Afghanistan namen Sovjet-troepen deel aan vijandelijkheden.

De tiende aflevering van Metal Gear was de eerste met een open wereld, waarin de held vrij is om te bewegen zoals hij de speler behaagt. Toegegeven, er is een beperking wanneer een personage bezig is met het voltooien van een missie.

Snake lead karakter, hij werd plotseling wakker uit een negen-jarige coma op een Britse militaire basis op Cyprus. Vanaf dit moment stuurt Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain op de pc het naar nieuwe tests, royaal lotgevallen uitdelen en stekende kogels afwerpen, alsof ze eisen dat ze de gunst teruggeven voor zoveel gedoneerde jaren van ongestoorde slaap.

XOF-verkopers leken erover te weten en wachtten twee weken, waardoor Snake de tijd kreeg om te herstellen en vervolgens het ziekenhuis aanvielen, waarbij niet alleen het personeel werd gedood, maar ook de patiënten. Snake wilde ook voor het bedrijf naaien, maar de overlevende patiënt, Ismaël, kwam tussenbeide. Samen proberen ze te ontsnappen uit het ziekenhuis en worden ze aangevallen door de Burning Man, geregisseerd door de paranormaal begaafde kind. Ze gijzelen een ambulance, maar raken een ongeluk en, wakker, ziet Snake dat Ismaël verdwenen is, maar de achtervolgers zijn teruggekeerd. Dan is er een ontmoeting met Ocelot, die Snake helpt te ontsnappen, maar dit is nog maar het begin, en er staan ​​nog veel achtervolgingen en ontmoetingen op stapel.

De game is extreem realistisch en mooi, met een uitgebalanceerd besturingssysteem, en die besloot om Metal Gear Solid 5 te kopen. The Phantom Pain zal de aankoop zeker niet betreuren, vooral omdat het de Russische versie bevat.

systeemvereisten.

Site MGS5 de fantoompijn heeft informatie geplaatst met minimale en aanbevolen systeemvereisten die het spelproces comfortabel maken. Minimaal genoeg om het spel te starten, maar hoe hoger de prestaties, hoe beter.

  • ОС: alleen 64-bit / Windows 7/8/10
  • Processor: Intel Core i5-4460 (3. 40 GHz). Maar beter: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM (beter 4 GB RAM en hoger)
  • Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB). Beter: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Plaats: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more