Bladwijzers

Metin2

Alternatieve namen: Metin2

In Metin2 spel wordt aanbevolen voor diegenen die zich willen verdiepen in de wereld van oosterse fantasie. Hier kan je jezelf onderdompelen in een ongelooflijk avontuur, een meester van de martial arts en de wereld redden van de duistere krachten.

Voor Metin2 spelen eerst moet worden doorgegeven Metin2 registratie.

: Om dit te doen

1. Voer uw nieuwe scherm (login).

2. E-mail

3. Bevestig uw aanvaarding van de algemene voorwaarden van het spel.

4. Een paar minuten later, moet u een e-mail een brief van de administratie worden verzonden. Volgens de instructies op de brief, dan kunt u uw spel account te activeren als een geschenk.

Wanneer Registreer klaar met het spel Metin2 Metin2 online game zal je nodig hebt om direct installatie op uw computer.

: Om dit te doen

1) Download het spel client (je zult het onder "Downloads" op de site van de game te vinden)

2) Voer het gedownloade bestand en online game Metin2 begint te installeren op uw computer.

3) Vergeet niet om een ​​locatie op uw computer die de online game Metin2 gastheer zal opgeven.

Na het installeren van het spel op je bureaublad verschijnt Metin2 .. Ook in het Start menu snelkoppeling zal worden gecreëerd om het spel in te voeren. Klikken op een van deze iconen neemt u mee naar de wereld van Metin2 online. Regelmatig zal ook automatisch het spel bij te werken, dat zal je niet veel tijd in beslag nemen. Metin2 Online game, de installatie en registratie Metin2 getest helemaal gratis.

Na deze, moet u de gegevens van uw account te voltooien in het spel en kies een server voor het spel. U gemaakte karakter kunt alleen spelen op deze server. Om te spelen op een andere server, maakt u een nieuw karakter.

Wanneer u een teken dat u nodig heeft om zijn toekomstige gaming specialisatie kiezen. Speel online game Metin2 U bent uitgenodigd om deze klassen als helden Warrior Ninja Sjamaan Sura.

Warrior. In zware bepantsering en zware kunstig met machetes, Warriors zijn meesters van de melee. Ook moet je geen zorgen te maken voor hun fysieke kracht en standvastigheid. Het ontwikkelen van dit karakter klasse kan worden geleerd bezit van twee handen assen en hellebaarden, of vertrouwen op een combinatie van de klassieke strijd - zwaard en schild.

Ninja. Het is een professionele huurmoordenaar. Ze hebben geen gelijke in de mogelijkheid om hinderlaag. In de strijd, gebruiken dolken en boog. Op deze basis, afhankelijk van snelheid en behendigheid.

Shaman. Gebruikt in gevecht en magische spreuken. De beste manier om andere soldaten te ondersteunen. Shaman is gebaseerd op healing spells en spreuken die aanval en verdediging te verbeteren.

Sura. Het krijgers die Dark bedrogen. Dankzij deze succesvolle gevechten in melee, kunnen ze de vijand aan te vallen op een afstand magie. Ze versterken ook de tool spelt zelf.

Speel Metin2 Online spel, moet u door te kiezen voor een van de drie locaties (rijken).

Shinzo Rijk. Het is het zuidelijke rijk, dat gespecialiseerd is in de handel. Het gebied voor de invoering ervan te selecteren, zal uw belangrijkste taken bescherming en ontwikkeling van handelsroutes smelten.

Jinno Rijk. Gelegen op het oosten van het continent. Dit rijk werd gesticht door de militaire klasse van het oude keizerrijk. Daarom is het zeer agressief naar anderen.

Hundzho Rijk. Gelegen in het westelijke deel van het continent. Dit rijk wordt geregeerd door religieuze leiders. Omdat dit kan worden beschouwd als magische hoofdstad van het continent.

Game Metin2 letterlijk opvallend in zijn afbeelding in de stijl en sfeer van de oostelijke fantasie martial arts. Je bent moe van de klassieke gevechten zwaard en boog? Ontwikkel je karakter en te gebruiken als een wapen van schijnbaar goedaardige toeters en fans. Dus ga je gang! Je vaardigheden in de glorie van het rijk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more