Bladwijzers

Metro: Exodus

Alternatieve namen: Metro Exodus

Metro Game: Exodus deel van het universum Metro 2033.

OekraĆÆense ontwikkelaar 4A Games, sensationele spellenreeks "Metro 2033", geĆÆnspireerd op de romans D. Glukhovsky blijft fans van nieuwe releases blij maken. Voor 2018 is de release van de epische shooter van de leidende persoon gepland, waarin alle elementen van horror- en stealth-actie aanwezig zullen zijn. Metro: Exodus is vol met sombere landschappen van open ruimte en kerkers. Je kunt het op platforms spelen:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Rusland na een kernoorlog.

Nucleaire ramp gebeurde in 2013 en leidde tot rampzalige gevolgen, hoewel vrij verwacht. Nu is het jaar 2036 en het hele grondgebied van de Russische Federatie is een woeste woestenij die wordt bewoond door verschrikkelijke mutanten.

De hoofdpersoon is nog steeds Artem, maar nu heeft hij een vrouw, Anna, met wie je al bekend bent uit zowel de literaire versie als de vorige serie games. Behalve hen zijn er nog steeds overlevenden, en samen passen ze de Aurora-stoomlocomotief aan om de weg naar het oosten te effenen. Naar hun mening is het daar dat het nog steeds mogelijk is om het leven vanuit het niets te beginnen, maar er zijn veel obstakels en gevaren in het verschiet.

Toen E3 op de tentoonstelling werd vertoond, kondigde het aan dat het mogelijk zou zijn om Metro: Exodus vrij snel te spelen, voor velen werd het een echte verrassing, en ik moet zeggen, heel aangenaam. De video zelf trok de aandacht van gewone spelers, critici en journalisten. Hij werd de meest opwindende en beste van alle gepresenteerde trailers genoemd, en velen zeiden dat deze game voor hen het meest werd verwacht. GeĆÆnspireerd door de steun van uitvoerend producent D. Bloch gaf toe dat dit project voor de studio het meest ambitieuze is van alles wat ze ooit heeft moeten doen.

GeĆÆnspireerd door de ontwikkelaars van het projectspel STALKER met hun post-apocalyptische wereld. Door het idee als basis te nemen, creĆ«erden ze lineaire niveaus en enorme open gebieden. Ook zullen, samen met de al bekende mechanica van actie, significante veranderingen merkbaar zijn, wat ook een frisse stroom van sensaties in het spel zal brengen.

Van wat bekend is uit zijn woorden en aankondiging, kan worden geconcludeerd dat het product echt cool is, en Metro: Exodus download de moeite waard is. Eerder wandelden de helden door de vernietigde metro van Moskou, maar nu hebben ze besloten om uit te stappen, daarom zal er een constante verandering van omgeving zijn. Significant diversifieert het landschap en het feit dat evenementen een jaar duren, wat een verandering betekent in weer, seizoenen, tijdstip van de dag, evenals dieren. De helden proberen te overleven en moeten altijd op hun hoede zijn en de wereld om ons heen bij de aanblik bewaren. Bestudeer tegelijkertijd de voorwerpen rond, om niets nuttigs te missen. Zelfs een paar cartridges voor de machine kunnen levens redden en mogen niet worden genegeerd.

Beginnen met Metro: Exodus om te spelen, maak je klaar dat gebeurtenissen snel gaan, en spelers hebben een goede reactie nodig, het vermogen om snel beslissingen te nemen. De belangrijkste vijanden zijn dieren die hun vroegere charme hebben verloren. Dit is een verschrikkelijk wezen, dorstig naar bloed. Er zullen andere vijanden zijn van een bende mensen die betrokken zijn bij diefstal en gemakkelijk leven, als de omstandigheden dit vereisen.

Ten tijde van Metro: Exodus-spelers moeten veel speurtochten voltooien, puzzels oplossen, de vijand bevechten. Door items te selecteren, kunnen ze in bepaalde situaties worden gebruikt, maar dit is een natuurlijke oefening. De tijd is gekomen om verkenningen te maken van de gronden die verwoest zijn door een verschrikkelijke catastrofe, en om een ā€‹ā€‹plek te vinden waar het leven zal herleven. Zullen de helden hem kunnen vinden? zeker, ja, want dan zijn het helden. Dat is precies aan welke prijs ze slagen en wanneer het gebeurt ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more