Bladwijzers

Mesoliticum

Alternatieve namen: mezolit, mezzo

Mesolithicum online - shareware multiplayer role-playing game, onder te dompelen in de primitieve wereld. U kunt kijken naar de wereld door de ogen van de mens, waren er ongeveer 15 000 jaar geleden.

Speel het spel online Mesolithicum zeer interessant, want de makers hebben geprobeerd om de dierenwereld die al vele duizenden jaren voor Christus recreëren. Als u wilt worden in de schoenen van de primitieve mens, is het tijd om de account te registreren, maar voordat dat laten we zien wat de systeemeisen naar voren door ontwikkelaars zetten.

Online spel is een browser-Mesolithicum, dat wil zeggen om het te spelen, hoeft u niet te downloaden en te installeren op uw computer, extra software. U hoeft alleen een internetverbinding en Adobe Flash Player versie 9 of. 0. beste browser voor het spel is Google Chrome.

Inschrijving in Mesolithicum spel is zeer eenvoudig, en wellicht niet nodig zijn als je accounts bij sociale netwerken zoals Facebook, Mail. Roux of klasgenoten. Zo niet, of wilt u een account die niet gerelateerd is aan sociale netwerken te creëren, de registratie Mesolithicum genieten. Voor je op een stuk perkament zullen worden getrokken twee personages - moet het geslacht van de kleine man te kiezen en een naam geven. Dan vraag Mesolithicum online registratie u uw wachtwoord en uw e-mail box in te voeren. U zult ook moeten instemmen met de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en klik op play.

Mesolithicum online game begint met het feit dat je nodig hebt om de eerste test te slagen, omdat u, de mensen van de stam kinderen Tufa, 15 jaar oud, en als het zal de test doorstaan, uitgegroeid tot een volwassene. Dus, je bent in "Toewijding aan jagers" - de eerste van vele gaming quests (speciale opdrachten). Want het succesvol afronden van quests ervaring, een verscheidenheid van trofeeën en beloningen te ontvangen.

Karakter wanneer u Mesolithicum spelen, zal zulke interessante cijfers als hebben

- Fed

Van uitputting ten volle. Bij volledige verzadiging krijgt additief karakter te ervaren steeds meer tanden en minder kans om gewond te raken. Verzadiging vermindert als u off-line. Karakter kunnen voeden voedsel gekocht bij Powwow.

- Toerisme

Deze parameter neemt toe als je niet speelt. Rested karakter geeft impuls aan ervaring op te doen.

Om het spel online te spelen Mesolithicum, een personage moet een van de extractieve beroepen bezitten

  • Skinning
  • Gathering

En een van de producerende

  • Handicrafts
  • Verwerking
  • Sorcery

Afhankelijk van de complexiteit van het werk, zal groeien en uw werk vaardigheden, waarbij zowel speelgeld - tanden.

Om hun rijkdom te beschermen en geliefden zullen beschikbaar zijn drie soorten wapens:

  • Easy: bijl, club, voor bescherming - een schild
  • Heavy: Verkrijgbaar met 6 karakter niveau, speer en knuppel
  • Gegooid: bola en zijn Rockets - bola

Daarnaast beschikt u over verschillende combat skills, die kunnen worden gekocht van een trainer of op het slagveld, en ze geleidelijk te ontwikkelen. Met 6 niveaus zijn beschikbaar speciale talenten die u helpen beheersen de speciale vechttechnieken.

Tijdens een gevecht met een andere speler, kunt u verschillende trucs om te winnen

  • War Horn zal u helpen de vijand aan te vallen in het gebied, waarin het vechten is verboden
  • Markering geesten en grote geesten voogdij u te beschermen tegen je vijanden

Wanneer je speelt in het Mesolithicum, zult u blij zijn met een ontwikkelde handelsbetrekkingen. Kunnen deelnemen aan de veiling en ook tanden, koop een ander type valuta - kristallen.

Ook kunt kopen verschillende soorten kleding die speciale eigenschappen zal hebben.

Het spel geeft de mogelijkheid om een ​​groep aan te sluiten, bijvoorbeeld, of een mammoetjacht voor meer plezier bij het passeren opdrachten. Spelers groepen kunnen met elkaar communiceren in een speciale praatje.

Als je wilt duiken in de oorspronkelijke wereld, te voelen in de schoenen van de primitieve mens jacht op de mammoet vosmitonnogo, dan bent u bij ons aan het adres, en natuurlijk genieten van het spel.

 

Mesolithicum online game