Bladwijzers

Microsoft Flight Simulator

Alternatieve namen: Microsoft Flight Simulator

Game Microsoft Flight Simulator - een burger vluchtsimulator. Een hele reeks van problemen die de geschiedenis begon zo ver terug als het bestaan ​​van duizend nine honderddrieënzeventig tweede jaar. Maar fabrikanten om deze games beroemde corporatie produceren Microsoft. Sea gameplay biedt plezier en laat de beste indruk.

Maar het is niet browser-gebaseerde speelgoed, dus als je een verlangen om te spelen hebben geuit, moet u Microsoft Flight Simulator downloaden. Misschien om te beginnen is Microsoft Flight Simulator video's en screenshots te zien, of in ieder geval te lezen via de hier verstrekte informatie.

Game Microsoft Vlieg Simulator hebben een zeer reële basis. Fascinerende fysica van de vlucht, en dus bemoeilijkt het beheer van vervoer beschikbaar alleen hier - vliegtuigen. De game bevat allerlei vliegtuigen om uit te kiezen. Alleen hier:

• Real luchthavens;

• Dispatching ondersteuning;

• Automatische piloot;

• De weersomstandigheden;

• Training Course;

• Het creëren van modellen en luchthavens.

Real Airports - je hebt een unieke kans om bijna alle grote luchthavens spelen met echte data, landschappen.

Dispatching ondersteuning - alle gameplay ondersteunen u, net als in de echte wereld, dispatching en zoete stem aan de andere kant van de draad.

Autopilot - indien nodig, kunt u bewegen, zoals in het leven, de automatische modus.

Weer - Je inhalen verschillende weersomstandigheden. En nog beter. Wat als er een verbinding met het internet, kunt u in real-time aan de weersomstandigheden.

Opleidingscursus - zoals in elke computer spel, zal je de basisopleiding doorlopen voordat een onafhankelijke vlucht in de open lucht.

Modellen maken en luchthavens - is een unieke kans. Om dit te doen zal u allemaal worden gegeven nodig.

In Microsoft Flight Simulator spel zelf is leuk. Alleen hier, dankzij de uitstekende graphics, kunt u opstijgen van de werkelijk bestaande luchthavens. En in het algemeen elk punt van onze planeet te zien. Want je kunt vliegen zo laag en zeer gewaardeerd. In de eerste versie, kunt u rechtstreeks vliegen naast Elfivoy toren of over het grondgebied van de dichte jungle. In het tweede geval uiteraard in werkelijkheid het gehele gebied zal veranderen in mozaïeken, misschien een beetje niet genoeg opgespoord. Maar als je kijkt naar alle grote pluspunten van het spel, dat dit slechts een klein nadeel.

Daardoor piloten deelnemen aan een team en creëer een virtuele luchtvaartmaatschappij. En die in hun opvoeding. Een goed excuus om een ​​vriend te bellen en maak nieuwe.

Hoe doe je? Al voelde een drang om de kracht van deze hemelse ruimte voelen?

En daarvoor hoeft u alleen terecht op de site en Microsoft Vlieg Simulator game download. Streef naar de hemelse wereld en de aardse wereld weten te kijken naar de ogen van een vogel.

Omdat alle werknemers boven dit speeltje investeerde niet alleen het beste van hun krachten, maar ook de ziel. En voor alle fans favoriet.

Ga naar de site. Hier wachten op je uiterlijk. Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more