Bladwijzers

Might & Magic: Era of Chaos

Alternatieve namen:

Might Magic: Era of Chaos is een MOBA-spel voor mobiele platforms met strategie-elementen. De graphics zijn niet van topniveau, maar goed, de voice-acting is van hoge kwaliteit. De muziek is goed gekozen en lijkt erg op de melodieƫn die velen zich herinneren uit het spel Heroes op pc.

In het spel moet je een squadron van vechters vormen en deze tijdens verschillende missies leiden.

Allereerst is het beter om je te concentreren op de passage van de campagne, waar je de kans krijgt om de fijne kneepjes van het spel te begrijpen en een basisset vechters te krijgen om een sterk genoeg team te vormen.

Je moet koningin Ironfist helpen het koninkrijk Errafia te herstellen. Dit kan niet zonder een leger van helden, en dit is precies waar je haar moet helpen. Tijdens de passage van verhaalmissies zal het leuk zijn om het vertrouwde universum van de Heroes of Might and Magic weer te bezoeken. Verpletter onderweg alle vijanden die zullen proberen je missie te verstoren.

Nadat je de campagne onder de knie hebt, probeer je een van de andere spelmodi.

Je zult je niet vervelen, er wachten hier veel spelmodi op je:

  • Crypts
  • Dwarven Schatkist
  • Dragon Utopia
  • Arena

Dit zijn er maar een paar, in feite zijn er nog veel meer.

Beslis om voor roem te gaan en jezelf te ervaren, focus op het delven van goud of grondstoffen, en bezoek misschien locaties waar je fragmenten van zeldzame helden kunt krijgen.

Warriors die traditioneel voor dergelijke spellen worden gebruikt, kunnen worden onderverdeeld in verschillende klassen.

  1. Mages zijn formidabele krijgers die op afstand enorme schade aanrichten met magische vaardigheden, maar zijn niet de beste melee-krijgers
  2. Ridders en soortgelijke jagers zijn een formidabele kracht wanneer ze oog in oog staan met de vijand, maar kunnen op afstand worden vernietigd door magiƫrs of pijlen
  3. Arrowers zijn vergelijkbaar met magiƫrs in hun kenmerken, maar brengen fysieke schade aan
  4. Ondersteuningseenheden zijn van nature geen vechters, maar kunnen de rest van je troepen genezen of versterken, of tegenstanders verzwakken

Een correct samengesteld team van jagers van verschillende klassen, het zal vrij eenvoudig zijn om elke vijand te verslaan.

Voor het gevecht is het belangrijk om de troepen correct te positioneren op het slagveld, dit doe je op het bekende raster van zeshoeken.

Kom regelmatig terug. Er zijn zowel dagelijkse als wekelijkse inlogbeloningen.

Vecht tegen twee clans die elke week willekeurig rouleren.

Word lid van bestaande gilden of maak er zelf een aan. Chat met spelers over de hele wereld.

Doe mee aan wedstrijden met een vakantiethema om zeldzame prijzen of exotische heldenfragmenten te winnen.

Als je de ontwikkelaars hiervoor financieel wilt bedanken, is er een in-game store. Koop daar decoraties, premium in-game valuta of heldenfragmenten voor echt geld en zeg op deze manier dank aan het game-ontwikkelingsteam.

De game ontvangt regelmatig updates die bugs oplossen en verbeteringen aanbrengen.

U kunt

Might Magic: Era of Chaos gratis downloaden op Android hier door op de link op deze pagina te klikken.

Als je een fan bent van dit universum of van games van dit genre houdt, moet je de game zeker nu installeren!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more