Bladwijzers

Might & Magic Duel of Champions

Alternatieve namen: Might & Magic Duel of Champions

Might & Magic Duel of Champions online spel - gratis browser spel kaart, vereist het gebruik van strategie. U wordt vervoerd naar de spannende fantasiewereld waar je vecht met de spelers zoals u zelf, of gezicht af met kunstmatige intelligentie. Het hebben van een set kaarten bestaande uit zulke types als eenheden, gebeurtenissen, personages, spreuken en geluk, kun je grote dingen doen. Nederlaag zal helpen juiste tactiek, strijdkrachten loyaal regeling, bekwaam gebruik van magische spreuken en de mogelijkheid om gebeurtenissen die zal worden bij de hand te maken. Waarschijnlijk verhaal Might & Magic Duel of Champions online zullen bekend lijken. Omdat het project bedrijf Ubisoft Quebec gemaakt in de beste tradities van plezier van het internet. Maar denk niet dat het spel Might & Magic Duel of Champions is plagiaat teveel onderwerpen. Het heeft vele functies die zelfs de meest veeleisende gebruikers kunnen behagen.

Het eerste wat je nodig hebt om door te dringen in een buitengewone wereld - het is Might & Magic Duel of Champions registratie. Zodra u maakt uw rekening staat zal zijn om de client te downloaden. Het is het vermelden waard dat u een e-mail zal verstuurd worden met een activeringscode voor de dienst UPlay. Met behulp van de link krijgt u toegang tot de virtuele realiteit te ontdekken. Doe mee met het spel Might & Magic Duel of Champions - het proces is vrij eenvoudig. Zorgvuldig invullen van de verplichte velden in (gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum), en het controleren, bevestigt de naleving van de regels, kunt u er zeker van zijn dat de administratie onverwijld de bovengenoemde brief. Zoals voor systeemvereisten, maar dit probleem is niet dat ik u stoor. DuelofChampions spel in dit verband is niet grillig en genieten van de gameplay is heel goed mogelijk met behulp van de gemiddelde pc-instellingen.

Dus, waar moet je beginnen voor de eerste keer naar de nieuwe wereld? Aangezien u zal spelen aan de zijde van een van de bestaande facties, bij de start om een ​​keuze te maken. Might & Magic Duel of Champions je kunt spelen als onderdeel van de Orde van de Order of Inferno Necropolis. Is afhankelijk van factie starter set kaarten die je bezit. Maar dit betekent niet dat je het bestaande aanbod van kaarten niet kunnen uitbreiden. Na verloop van tijd, zal je geld (goud of zeehonden) te verdienen, die u kunt besteden naar eigen inzicht. Bijvoorbeeld, voor het verkrijgen van volledige dekken of afzonderlijke sets kaarten. Indien gewenst vlazhivat echte betekent dat niemand zal u recht op. Dus, als je geen tijd wil besteden aan de accumulatie van game geld, koop nieuwe gevechtseenheden voor echt geld.

Hoe kan gebeuren gevechten? De handeling vindt plaats op het veld, verdeeld in 16 posities voor kaarten. U in de rij staan ​​de gelederen versterken, rekening houdend met het feit dat verschillende eenheden hun taken. Boogschutters, engelen, zombies, Griffins, hellhounds, Paladins, demonen, skeletten gemaakt aanval. Achter de soldaten is de hoofdpersoon. Als je de levensbalk vijandelijke held tot nul te reduceren, zal het weerloos blijven. U moet al het mogelijke doen om dit doel te bereiken. Maar vergeet niet hier dat dromen en je tegenstander zo snel mogelijk aan u te krijgen. Van de uitkomst van een strijd niet alleen van invloed op het gebruik van kaarten eenheden. Wat er gebeurt kan dramatisch veranderen als in de cursus zijn kaarten fortuin gebeurtenissen of spreuken. Toebrengt spreuken, die hij niet verwacht, maar ook helpen om je kracht strijders of genezing te verhogen, indien nodig, de getroffen eenheid. En om de kaarten van fortuin en evenementen speel je moet bloeden de held figuur genaamd "lot." Met de hulp van Fortune card krijg je de kans om een ​​omgeving die niet bijzonder zal de tegenstander waarderen creëren. Inderdaad, in dit geval, verander je wat er gebeurt in hun voordeel. Nou, event kaarten toestaan ​​of neem twee nieuwe kaarten van de stapel, of doorgeven onnodig om te proberen een goede kaart te trekken. Dit is vooral relevant in kritieke situaties, wanneer het begint te lijken dat je niets te redden.

In parameter "lot" en karakter is begiftigd met verschillende eigenschappen: kracht, magie en gezondheid. Zorgen voor hun verhoging, om nieuwe kansen te ontdekken. Je hebt ook te overwegen dat alle kaarten energie verbruiken. Dus, moeten we de stroom te controleren en het zorgt voor accumulatie. In het algemeen, Might Play & Magic Duel of Champions moet zeer zorgvuldig. Immers, zou een verkeerde beweging je een duik in de afgrond, en de juiste beslissingen dichter instorting gehate rivaal.

Natuurlijk, je plaats in de wereld ranking systeem is dus een indicator van succes. Dus iedereen hier probeert om hun plaats in de zon te herwinnen. Natuurlijk, veel hangt af van geluk, maar hard werken kan wonderen doen! Ja, wat is het punt lang om te betogen? Start het spelen van het spel Might & Magic Duel of Champions op dit moment en iedereen laten zien wat ze in staat zijn! Veel succes!

 

Might & Magic Duel of Champions online registratie