Favorieten

Ministerie van Oorlog

Alternatieve namen: Ministerie van Oorlog

Ministerie van War online - multiplayer browser-based strategie spel gratis model. Gebeurtenissen binnen de game wereld te ontwikkelen in real-time, dus je hebt altijd een kans om in te grijpen in de situatie. Gevangen in de Middeleeuwen, zal je zijn eigen rijk hoofd en nemen de taak van al het mogelijke doen om het te laten slagen. Hebben om een ​​titanische werk om het uiterlijk te veranderen en word wijs commandant om alle gevaren te reflecteren te maken, en om te winnen van anderen wat slecht is.

Voor een stap terug in de tijd, zal u ministerie van War registratie nodig . Zodra uw account onmiddellijk in staat zijn om een ​​personage te creëren en ga naar een onbekende virtuele leven voldoen.

Vraag waarom je het spel moet spelen ministerie van War ? Vele redenen. Ten eerste, omdat u de unieke kans zal hebben om zo veel als vijf perioden van ontwikkeling, te weten Savage Leeftijd , Dark nemen Leeftijd , feodale Leeftijd , Kasteel Leeftijd [ _39_] en Rijk Leeftijd . Met elke stap krijgt u alle krachtiger en vol vertrouwen. Ten tweede, heb je de keuze van wat te worden. U bepaalt wat de meest geschikte cultuur. Rome, Egypte, Perzië, of misschien China? Al deze beschavingen hun speciale bonussen, bepaalde levensstijlen, speciale troepen. Beschaving, die zal beheren, moet u leiden naar wereldheerschappij. Als dit succesvol is - dan bereikt het hoogste doel. Ten derde, houdt ministerie van War spelen, zul je nooit te vervelen. Er zijn zoveel grote verscheidenheid aan klassen gewoon niet een seconde van rust te geven! U moet worden betrokken en de bouw, en selecteer soldaten voor zijn leger, en verzorgen van huisdieren, die uiteindelijk een grote helper in de strijd geworden, en toch voortdurend droog hoofd over welke strategie om hetzelfde te kiezen voor het volgende gevecht. Zoals voor dieren, worden ze gezegend (drie soorten) en gelukkig huishouden (ook drie soorten). Relatief soldaten moet weten dat moeten zorgvuldig worden gekozen, en doe het, dat is om een ​​vechter te huren, kunt u bij de plaatselijke taverne. Nou, het vierde, het spel ministerie van War biedt zo'n breed scala van verschillende soorten apparatuur die de verleiding om het te proberen in actie te weerstaan kan alleen maar voor de gek. Apparatuur is verdeeld in vier niveaus van kwaliteit. Elk niveau wordt aangegeven door de kleur - wit, groen, blauw, paars - van de meest krachtige apparatuur om de zwakke, respectievelijk. Oh ja, en dat is niet alles! Tijdens het spel kun je bondgenoten vinden en doen onvoorstelbare dingen. Deelnemen aan de gilde - de juiste beslissing. Hoe meer dat ministerie van War aanbiedingen van deze gratis voordeel.

Er dient te worden verteld over de extra voordelen van het project. In het spel zijn er een heleboel van game-elementen, die u zal genieten met smaak. Je leert om gewelfde architectonische kunst gebruiken, steen renaissance manuscript salie, kobalt erts, boek edel geboorterecht, paspoort Arcadia, stoottroepen, gelouterd goud. Het overwinnen van een na de ander vijf verschillende leeftijden, vindt u een groot aantal spannende avonturen beleven. Dit pad van begin tot eind zal trein toestaan ​​als een mentale en fysieke capaciteit. Wees actief en alles wat je zal slagen! Laat uw tijdverdrijf met dit spel zal aangenaam en onvergetelijk zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more