Bladwijzers

Magische wereld

Alternatieve namen: Magische wereld, Mira Magia, Magic World

Wil je in een mooie, kleine, kleine wereld vol verwondering, die is doordrenkt van magie en hekserij vinden, waar wonderen gebeuren de hele tijd, waar het warm en gezellig en ik wil daar voor altijd blijven? Dan is een nieuwe browser spel Magic World online - dit is precies wat je nodig hebt dus. Interessant verhaal, mooie interface en prachtige ontwerp zal u niet onberoerd laten. Blijf een kleine tovenaar, sjamaan, druïde of een tovenaar, voel de macht en kracht in hun handen, creëren wonderen, slechts een slag van zijn toverstaf. Magische wereld online game zal je helpen het vertrouwen in dat wonderen bestaan ​​herwinnen.

Om te kunnen spelen in de wereld Magic heeft een veel computer en een internetverbinding nodig. Als u toegang hebt, wat betekent dat u kunt het spel spelen online Magic World, omdat het spel geen speciale systeem eisen stellen. Ook begon te spelen moet u zich registreren. Doe mee met het spel Magic World bestaat uit verschillende items. Je hebt nodig:

· Om uw speler naam,

· E-mailadres

· Wachtwoord.

Registreer magische wereld is nu voltooid.

Dat is de magie van de Wereld online registratie heeft geleid tot de start van het spel. Voor u zal een zeer interessante manier. In het spel sta je een boer-mage, die zeer verbazingwekkend en ongelooflijke planten groeit, zoals:

· Mushroom-cilinder

· Magic ogen,

· Snake gras,

· Amanita

· Morgen dauw en vele anderen.

Alles wat je gecompileerd het goed je kunt verkopen aan uw buren of gewoon andere spelers, te verdienen. Maar niet alleen het zware werk op de boerderij is voor u klaar in het spel. Magic World Online spel dat je een heleboel verrassingen voorbereid. Wheel of Fortune - een van hen. Dit is waar je geschenken die nuttig zal zijn voor jou op de boerderij kan maken. Eveneens prominent aanwezig in het spel neemt een sociale component, als je kunt:

· Chat met spelers

· Voor goederen kopen en verkopen

· Voor geschenken accepteren van buren

· Presenteer ze met je unieke planten.

Wereld verstopt online magie voor u op het 12e niveau van het spel quests alchemist. Dit zijn taken die je moet doorlopen om de beker te krijgen. U wacht voor examens, en pas na hun overgave, kunt u naar een hoger niveau. Daarnaast is het dorp zeer vaak gehouden verschillende wedstrijden, en je kunt deelnemen aan hen en geëxtraheerd winnen. Het spel is ook heilige boom, die u kunt vinden in de Hemel. Hier zult u in staat zijn om Ritual Magic conversie passeren, alsmede kennis te maken met de waardering van het bedrag van magische stoffen overgedragen heilige boom van de wereld. En dat is niet alles de verrassingen die zijn verstopt voor u online spel World magie. U kunt een verscheidenheid van spreuken te gebruiken om uw wereld een betere plek te maken. Immers, je boerderij zorg en aandacht, en de enige manier kunt u een eenvoudige tuin veranderen in een sprookjesland, waar sprake is van magie en wonderen nodig. Ook in het spel je verwacht een kleine draak die je trouw zal dienen en je toestaan ​​om het vliegen als je eerlijk zorg voor hem en verzorgen het.

U wilt al aan het online spel World of magie te spelen? Dan wacht niet en starten in de wereld Magic nu spelen, doe het genoegen om een ​​magisch land bezoeken niet missen, een toverstokje zwaaien en te creëren wonderen. Help de magische wereld, want hij heeft een goede en ervaren boer, vriendelijk en slim magiër of tovenaar, en buren heb een assistent nodig, want zonder hen kun je niet verwerken. Leren spreuken en het overwinnen van alle obstakels die zich zullen voordoen in de weg. Geniet van een ongeëvenaarde wereld van magie en tovenarij en krijgen van een veel positieve emoties. Maak je eigen stukje paradijs en te ontspannen, want hier zal niemand je storen.

 

Magic World Online registratie