Bladwijzers

Wereld Oksaroy

Alternatieve namen: Oxsar Wereld, Wereld Oxsar

Wereld Oxsar online - is een multiplayer-browser-based online ruimte strategie, waarin de speler zal moeten hun rijk uit te breiden en de invloed van andere sterrenstelsels in de naam van het belangrijkste doel - om een ​​majoor in het universum!

Oxsar Wereld online niet nodig om de game client te installeren en is verkrijgbaar in elke browser, behalve in dit spel kun je spelen op de iPad2, iPad, iPhone, iOS en Android.
Om het spel te beginnen, Wereld Oxsar online registratie. Dit kan op twee manieren:
1) Gebruik sociale netwerken account, zoals, Facebook, Mail. ru, VK en Klasgenoten. Klikken op een van de knoppen van sociale netwerken (dringende behoefte dat, waar sprake is van een geregistreerde account) en volg de instructies om het registratieproces te passeren in het spel;
2) rechtstreeks uit het spel door te klikken op de "Register" in het nieuwe venster dat wordt geopend, typt u in de juiste velden gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en een overeenkomst met de spelregels accepteren. Klik vervolgens op "Registreren" knop op dit spel Meld Oxsar hele wereld.

En nu kunt u zien wat het spel biedt Oxsar World Online. Gaan na het registreren van het spel, de menu-optie "Planet" te kiezen, om zijn planeet te noemen. En naar de "Instellingen" kunt u uw spel interface (huid spel, achtergrond stijl, tafel stijl, een reeks foto's van de eenheden en dus stel

In dit spel kan de speler kiezen uit een van deze beroepen: Universal (geen specialisatie), Shakhtar Donetsk (gespecialiseerd in de winning van hulpbronnen) De aanvaller (gespecialiseerd in aanvallen), defensie-industrie (gespecialiseerd in de verdediging) en Tankman (gespecialiseerd in slagkracht) .

De prestatie-systeem, in eerste instantie om te gaan door basisopleiding. Daarnaast is de noodzaak om een ​​zonne-energiecentrale om warmte te leveren en macht onze planeet te bouwen.

Het spel heeft middelen zoals metaal, silicium, waterstof en Energy Credits (je kunt ze kopen voor echt geld). Met elk nieuw niveau van ontwikkeling van de mijnen, en verhoogt de hoeveelheid middelen.
Metal - het is de goedkoopste grondstoffen, maar, maar het moet meer dan iets anders. Het belangrijkste onderdeel van ondersteunende structuren voor de bouw van gebouwen en schepen.
Silicon - deze bron is vereist voor alle voertuigen en gebouwen. Het uitgangsmateriaal voor de constructie van elektronische elementen en legeringen.
Waterstof - dit middel is nodig als brandstof voor schepen, bijna alle studies, het bekijken van sterrenstelsels, evenals voor het gebruik van de sensor falanx.
Energie - het is nodig om energie te leveren voor mijnen en synthesizers.

Online spel World Oxsar heeft Galactic Wisselaar - is een plek waar je de middelen die beschikbaar zijn in overvloed op de dringend noodzakelijke middelen kunnen uitwisselen.
Nieuwe spel Wereld Oxsar voornamelijk werkzaam in verschillende constructies van gebouwen, en de snelheid van de bouw van gebouwen verhogen, is het noodzakelijk om een ​​fabriekrobots bouwen, die een gemakkelijke arbeid biedt, en dat kan worden gebruikt bij de constructie van planetaire infrastructuur.

Opslag van metalen en silicium, waterstof tanks, onderzoekslaboratorium, raket silo's, scheepswerf, defensie planten ... en nog veel meer, niet minder dan de vereiste gebouwen worden gebouwd voor de ontwikkeling van zijn rijk.

Naast gebouwen, Wereld Oxsar online spel heeft een enorm arsenaal aan ruimteschepen die hun capaciteiten beïnvloeden. Dit kleine vrachtwagens en grote vrachtwagens, Fighters en Cruisers, Death Star Destroyer ... en, in het algemeen, de selectie is indrukwekkend! Verdediging arsenaal is ook op hoogte. Hier en Laser installatie en Rocket, Plasma en Ion kanon, verschillende schilden, etc.

Online spel World Oxsar maakt gebruik van een uniek vechtsysteem en een eigen simulator gevechten. Games Marketplace zal toelaten om middelen, schepen en artefacten van andere spelers ruilen. En het doen van onderzoek, dat in het spel is momenteel 20 soorten, kan leiden tot nieuwe technologie en meer geavanceerde wapensystemen.

Speel het spel online wereld Oxsar mogelijk, deel te nemen aan het systeem van verwijzingen, het aantrekken van nieuwe spelers aan het spel en voor het om bonussen te ontvangen. U kunt ook lid worden van de clan (die een aantal voordelen zal geven) of maak uw eigen. Gaan in de Chat, kunt u chatten met andere spelers.

Samenvattend, wil ik zeggen: Speel Wereld Oxsar zal heel spannend. Maak een economische en militaire infrastructuur op zijn planeet, en gaan koloniseren andere. Verover nieuwe sterrenstelsels en sterrenstelsels. Ik heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met het spelen van World Oxsar het Oxsar Wereld Register herinneren. Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more