Bladwijzers

Mirror's Edge 2 Catalyst

Alternatieve namen: Mirors Age 2 Catalyst

Mirrors Edge 2 Catalyst: Battle Parkour.

Mirrors Edge van 2008 onderging plastische chirurgie, en belichaamd in een nieuw product. De game Mirrors Edge 2 Catalyst wordt nog steeds verbeterd door de pen van de ontwikkelaar-studio DICE en de uitgever, Arts Electronic, op tijd voor de aangekondigde releasedatum 24. 05. 2016 en spelers gelukkig maken op platforms:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Mirrors Edge 2 Catalyst-download is nog niet mogelijk, maar u kunt een pre-order plaatsen en een van de eerste gelukkigen worden die zich in de steriele wereld van Mirrors stort.

Afgaand op de video's en officiële berichten, zal de game het hoogtepunt van de spelwereld zijn. Dit is niet alleen een spel over parkour, maar een compleet nieuw idee ervan. Op de E3 2015 werden uit de gepresenteerde trailer niet alleen de releasedatum, maar ook de gamefuncties bekend.

  • Open, naadloze wereld met volledige bewegingsvrijheid
  • "Visie op de toekomst" met aandacht voor objecten die mogelijk zijn voor actie
  • De afwezigheid van vuurwapens van de hoofdpersoon, alle gevechten zijn hand in hand
  • De aanwezigheid van belangrijke en minder belangrijke taken

Onderdompeling in de spelruimte.

Op de stad Mirrors kijk je door de ogen van het meisje Faith, dat informatie direct in de handen van klanten verspreidt, zich haastig naar de stad beweegt en duizelingwekkende stunts doet. Ze Running is de naam van de bezorgers en een dag raakt verzeild in een samenzwering van het bedrijf Elysium, dat een geheime ontwikkeling uitvoert.

Boss Faith probeert het meisje te stoppen, maar ze begint haar te onderzoeken, en nu is haar taak niet alleen om de stadsarchitectuur te gebruiken om een ​​nieuwe manier van bewegen te vinden, maar om te ontsnappen aan haar achtervolgers die proberen een artefact te selecteren dat toevallig in haar handen was.

De belangrijkste site voor parkour-daken, maar in zijn snel tempo gebruikt Faith elke gelegenheid om te bewegen. Het helpt luchtkanalen, kabels, pijpen, richels, gaas. Vanaf de daken komt het binnen in de gebouwen en het zal in de kerkers zijn, waar het niet zo kristalachtig is als in het bovenste deel van de stad.

De open wereld heeft tot op zekere hoogte ook zijn beperkingen. Bij het uitvoeren van de missie ontdekt de heldin geleidelijk nieuwe gebieden op de kaart, maar kies in de geopende gebieden elke richting.

Skoro kun je Mirrors Edge 2 Catalyst downloaden en ontdekken dat Faith ongewapend is, hoewel haar achtervolgers tot de tanden bewapend zijn. Maar dankzij de uitstekende fysieke training, kan het niet alleen snel de gevarenzone verlaten, maar ook, indien nodig, winnen in hand-tot-handgevechten, wat gelijk staat aan de elite van superhelden.

Heroine ontwikkelt zich in de loop van missies en toont haar levendige karakter en emoties. Mirrors Edge 2 Catalyst op de pc belooft dynamisch, snel en uniek te zijn. Leg nieuwe routes en verken de mogelijkheden van Faith met behulp van gedolven objecten om missies te voltooien.

Je hebt verschillende taken en puzzels en je kunt de richting van de plot kiezen. Neem deel aan de massasprintraces waarbij je vanaf een bepaald punt een bepaald punt moet bereiken met het beste resultaat. En in de Puzzle Hacking-puzzel moet je de tribune zelf beklimmen, openen en je overwinning markeren, waarbij je je eigen label achterlaat in plaats van bedrijfspropaganda.

Samenvattend.

De aangekondigde mogelijkheden inspireren, nog spannender de wens om Mirrors Edge 2 Catalyst te kopen. De schietpartijen, achtervolgingen, missies, bedrijven met hun mysterieuze ontwikkelingen, mensen bespioneren, de glinsterende stad en Mircors Age 2 stunttricks van parkour zijn wat spelers te wachten staat in de nieuwe versie van het speelgoed.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more