Favorieten

Mist

Alternatieve namen: Mist

Mist Online (Myst Online) - browser based multiplayer online game, gratis, die al lange tijd geliefd bij een fatsoenlijk bedrag van de fans van soortgelijke spellen. Online game Myst in grote lijnen is dit een leven lang inwoner van browser-based role-playing games, maar ondanks dit, verliest niet alleen haar bijzondere aantrekkingskracht, maar integendeel - is steeds meer een veel beter en ernstiger in termen van kwaliteit van het product. Online game Mist - dit is het stukje aangename sensaties waar mensen voortdurend getrokken in de wereld van de MMORPG.

Registreer Mist in het spel dat je niet lang zal duren. Het enige wat u hoeft te doen - accountnaam, e-mailadres en een wachtwoord om toegang tot uw account te beveiligen. Dus, na een paar minuten op je e-mailadres ontvangen een brief met kennisgeving ontvangen dat de registratie Mist over.

Game Myst heeft een mooie interface, waarover ontwerpers hebben gewerkt glorie. Dus gebruik het zal worden gewaardeerd door zowel beginners en degenen voor wie dit online spel - is niet de eerste om op te nemen.

Een van de "hoogtepunten" van het spel is dat met verhoogde niveaus van karakter veranderen niet alleen de speeleigenschappen, maar ook het uiterlijk. Het groeit, vormen en steeds meer en meer heroïsch. Bijgevolg zal u altijd in staat zijn om het niveau van verschijning bij benadering vast te stellen op je tegenstander, zelfs voordat het gevecht begint.

Interessante cursus ontwikkelaars is de stopzetting van velen al verveeld van stakingen op de gebieden van het lichaam. Het vechtsysteem, die ons presenteert met een Mist online spel is een soort van verwarring van de gewone gevechten en turn-based model, waardoor de gevechten zijn interessant en onvoorspelbaar. Niet een duels rijke combat deel van het spel, het voorzag ook in de teams strijd, en het betekent dat je karakter is de moeite waard kies zorgvuldig de groep of clan te nodigen. Mist online spel dat niet alleen een battle systeem, maar ook een systeem van pompen je held heeft. Eigenlijk is het vrijwel ontbreken van steekpenningen klassen als zodanig.

Alle in het spel, zijn er drie combinaties van bepaalde kenmerken van het karakter, dat uw positie te bepalen in de strijd. Als je stoer verdediger, dan ben je - lenigheid en uithoudingsvermogen als je dichter in de geest aanvallende stijl, dan is het noodzakelijk om zich te concentreren op de kracht en intuïtie. Zo intelligent combineren van de tactiek van karakterontwikkeling, na verloop van tijd een unieke vechtstijl die het beste bij u past te ontwikkelen. Mist online game aangenaam blij ontwikkelde economische systeem. Op de gemiddelde gebruiker dit wordt weerspiegeld in een fatsoenlijk bedrag van mogelijkheden om hun houden en het onderhoud van een geliefde te verdienen. De eenvoudigste en meest effectieve optie - productie en verkoop middelen. Ook kunt u verdienen van dezelfde fabrikant levert een verscheidenheid van artefacten. Natuurlijk moet je een beetje meer inspanning, maar de beloning voor het werk zal veel groter zijn. Het spel biedt ook een opwindende kans om deel te nemen aan de loterij, maar om hun geluk te beproeven gewoon beginnen met het spelen van het spel online Mist.

Bij elk nieuw level van je personage opent een bepaald deel van het spel locaties, nieuwe vaardigheden en het vermogen om meer krachtige wapens te gebruiken. Eigenlijk, je arsenaal, garderobe en game-kaart uit te breiden naar de mate dat het verhoogt het niveau van je personage.

Starten om het spel online te spelen Mist, veel spelers beweren dat het een ker ingewikkeld en moeilijk te begrijpen. Maar juist voor dit spel implementeerde een mentoring systeem: De eerste drie niveaus zal aan u om uw leraren volgen - zijn spelers als je enige kennis van de gameplay. Blijven spelen in de Mist, als je eenmaal level vier te bereiken, heeft u de mogelijkheid om een ​​lid van een van de clans te worden. In grote lijnen, de ruimte voor de selectie is niet zo groot, maar bijna alle clans in het spel - zeer sterk, en daarom moet je serieus overwegen als je nog twijfelt dat de toetreding tot een clan voordeel je.

Er wordt gezegd dat Mist spelen, dat is niet alleen prettig, maar ook interessant - een van de weinige games die met recht een succes genoemd kan worden. Niet treuzelen, registreren en voelen als een held!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more