Bladwijzers

Mobiel koninklijk

Alternatieve namen: Mobile Royal

Mobile Royal op pc - strategische gevechten in de fantasiewereld

De Mobile Royal-game van de IGG-studio heeft zichzelf al lang bewezen als een strategie van hoge kwaliteit met elementen van actieve gevechten. Word een van de heersers van een machtig koninkrijk. Vecht tegen hordes beesten die van alle kanten aanvallen. Gebruik je strategische en tactische planningsvaardigheden om de vijand te verslaan. Onthoud dat elk koninkrijk op de kaart vecht voor zijn plaats in de zon. Schiet op, held, iedereen heeft op je gewacht!

Mobile Royal Start

Je kasteel is laaiend, ik val de Beastmen aan. Verwacht hulp van Branor - dit is een paladijn, hij is anders in de strijd. Breng hem naar de dienst en neem deel aan de strijd. De strijd vindt plaats op een klein stuk land, waar je eenheden worden geleid door een heldengevecht met eenheden en de vijandelijke held. Om te winnen moet je ze verslaan, hiervoor kun je ook unieke vaardigheden gebruiken. Je wint, maar de vijand introduceert Ifrit in het spel - een krachtig wezen dat vuur spuwt. Gebruik snel de kracht van je draak om te verslaan.

Begin na de strijd met de wederopbouw van de stad en het kasteel, want het kasteel is de sleutel tot succes en macht. Ga vervolgens naar de steen van verplaatsing. Daar vind je een reeks veldslagen waarin je door te winnen stenen kunt krijgen om nieuwe krachtige helden op te roepen. We gaan onze eerste strijd aan. Kies je hoofdpersonage en unieke vaardigheid, in dit geval de roep van de vurige kracht van de draak en klik op "strijd". De strijd tegen de dwergen, blijkbaar wilden ze hun spullen teruggeven, ons in de war met de overvallers - ze zijn erger! Onze held toonde zich opnieuw perfect. Vergeet niet dat de helden je soldaten de strijd in leiden, en helpen met voorraden en het leger versterken. Probeer zoveel mogelijk helden te verzamelen om in een groot aantal situaties voordeel te behalen.

Probeer je tweede Saori-held op te roepen. Ze is een priester en zal een geweldige genezer zijn voor je soldaten. In totaal kunnen maximaal vier helden de strijd aangaan, en in het spel zijn er 30. De meest interessante:

 • Skarliss, een dodenbezweerder, beveelt de schutters - probeerde ten koste van alles een burgeroorlog te voorkomen. Toen haar pogingen mislukten, wendde ze zich tot necromantie om haar volk een gemeenschappelijke vijand te geven, waardoor ze zich verenigde.
 • Reginald, een ridder in bevel van de cavalerie - een lid van de koninklijke familie, bracht zijn jeugd door in een prachtig kasteel. Hij studeerde bij de beste mentoren van het land, toonde een bijzondere interesse in conflicten uit het verleden. Hij probeert te bewijzen dat hij de waardige erfgenaam van zijn koning is.
 • Balthazar, de aartsdemon, voert het bevel over de cavalerie - niemand weet waarom de halfdemon Balthazar uit een droom is ontwaakt, maar het feit blijft: de meester van de donkere magie is nu betrokken bij het conflict tussen de mensen en de beesten.
 • Isabelle, een huursoldaat, commandeert pijlen - toen demonen haar familie in haar jeugd vermoordden, zwoer ze wraak te nemen en maakte het het doel van haar leven. Daarom hoor je van haar maar één zin: 'Ik dood demonen'.
 • Atlas, de golem, voert het bevel over de cavalerie - een unieke golem die verliefd werd op de liederen van de barden over de heroïsche daden van de helden. Hij begrijpt dat zijn plicht bescherming en rechtvaardigheid is. Hiervoor heeft hij meer dan voldoende kracht.
 • Tanaka, de ronin, voert het bevel over de infanterie - een onvergelijkbare jager, die geen angst kent, nederig is en de ereprijs kent. Haar ware bedoelingen zijn nog steeds een mysterie. Maar er zijn suggesties dat ze op zoek is naar een waardige leider.

Elk van de helden is uniek in zijn geschiedenis en in zijn vaardigheden. Elk is handig in individuele gevallen. Combineer ze verstandig en je hebt geen gelijke in de strijd.

Mobile Royale Construction

Naast de gevechten moet je je eigen stad herbouwen met een kasteel op de berg. En je moet dit bouwen:

 • Lazareth - is nodig voor de behandeling van soldaten. Upgrade hem om het aantal soldaten dat tegelijkertijd kan worden genezen te vergroten;
 • academy - Er wordt hier onderzoek gedaan om uw stad te laten groeien. Door het te verbeteren, verhoogt u de snelheid van onderzoek;
 • opslag - beschermt uw bronnen tegen vijanden. Door dit te verbeteren, vergroot u het aantal beschermde bronnen;
 • schatkist - hiermee kunt u kristallen afzetten. Upgrade het om de maximale stortingsgrootte te vergroten;
 • kazerne - noodzakelijk voor het trainen van verschillende soorten troepen. Upgrade ze om het aantal soldaten dat tegelijkertijd kan worden getraind te vergroten.

Dit zijn de hoofdgebouwen, de rest gaat open tijdens het spel en bereikt bepaalde niveaus.

Downloaden van Mobile Royal op pc is heel eenvoudig. Genoeg om Bluestacks op uw computer te installeren, installeer het spel en speel direct vanaf de emulator.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more