Bladwijzers

Monopoly Star

Alternatieve namen: Monopoly Star, monopolie

Game Monopoly Star is een massively multiplayer online game behoort tot het genre van de "economische strategie", waarin je passie, geluk, intelligentie nodig. Dit is een fascinerend tijdverdrijf met je vrienden. Ook prettige emoties die je krijgt bij een tafel spel van Monopoly, in VIP-deelnemers hebben de mogelijkheid om games over te dragen aan haar eigen elektronische portemonnee te winnen.

Game Monopoly dicteert de regels zo dicht mogelijk bij de desktop-versie (Monopoly, koopman, bankier, miljonair, etc. ). Voor het gemak wordt de gameplay geautomatiseerd in Monopoly online, is het niet uw kans om deel te nemen aan het maken van een economische beslissingen te verliezen. Het belangrijkste doel van het spel Monopoly online is ruïneren uw tegenstanders, maar het hoeft zelf niet failliet. Uw conditie Monopoly online kan worden verhoogd: huren of verkopen van uw woning, u wilt kopen voordat dit.

Voordat Monopoly spelen online, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Monopoly registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteer het item "Registratie";

2. Vul een geldig e-mail;

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Denk aan bijnaam van het personage en het uploaden van een avatar, dan voer je echte naam, geslacht, geboortedatum en de regio van vestiging;

5. Selecteer "Register".

Monopoly spel - een populaire wereldwijde economische spelbord, die werd opgericht door de Amerikaanse Charles Darrow. Game Monopoly Star behoorlijk spannend, dwingt deelnemers om emoties te tonen, naast, Game Monopoly is een economische strategie met vrij eenvoudige regels. In Monopoly kan online spelen minstens 2 personen. Je doel is om de tegenstander failliet te maken. U wordt Monopoly online te spelen en op zijn beurt de dobbelstenen gooien, bewegen in een cirkel op verschillende posities - op zoveel viel op de dobbelsteen. Uw acties in Monopoly online is direct afhankelijk van in welk gebied (cel sector) vindt u, dat is, zijn er verschillende opties: kopen van een bank of een , om het losgeld te betalen, als de site is eigendom van de tegenstander. Om online te verdienen Monopoly , kunt u verhuren of hun eigen structuur en actie te verkopen. In dat geval, als de transactie niet genoeg geld hebt, kun je het krediet in het spel Monopoly.

Je zult online om Monopoly te spelen van de oude regels. Het heeft een rechthoekig speelveld, zal je rivalen, je rolt dobbelstenen (virtueel, in dit geval). Monopoly spel zal u toelaten om het gebouw te kopen en om fondsen te verzamelen. Creators Monopoly online de heerlijkheid geprobeerd om de maximale gelijkenis versie van het spel online te verlaten met zijn echte versie. Ik moet zeggen dat ze het deed: De eerste minuten van de wedstrijd Monopoly Star letterlijk verblinden realisme, eenvoud, redelijkheid en gemak.

Monopoly spel werd oorspronkelijk gepositioneerd als een gratis spel, maar er is ook de mogelijkheid van het plaatsen van middelen, bijvoorbeeld, kopen een VIP-status biedt vele voordelen. Maar Monopoly onlin e een aanvullende voorwaarde is: je kunt niet je geld uitgeven en genieten Monopoly online!

Verdien Geld Monopoly onlin e kan spelen met andere spelers op het geld onder de regeling (de winnende kunt u brengen naar de WMR-portemonnee) . U kunt ook deelnemen aan het toernooi, dat een prijzenpot heeft. In Monopoly online, is er een andere manier om te maken - deel te nemen aan een affiliate programma van het project. Het geld dat je verdiende Monopoly onlin e kunt doorbrengen in het spel of zet de portemonnee WMR.

 

Monopoly Star online registratie