Bladwijzers

MonstersArmy

Alternatieve namen: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer browser-based strategy game fiction genre. U vindt uzelf in een wereld waar de strijd tussen vampieren en weerwolven niet wordt beëindigd. Door er bij een van deze aan te sluiten, moet u de leuningen in eigen hand nemen en een krachtige kolonie creëren. Uw kasteel en zal een toevluchtsoord zijn tussen gokcampagnes tegen jacht. Natuurlijk, niemand anders is een gewone persoon, en denkt niet over wat er met hem gebeurd is, dat zou kunnen gebeuren. Maar hoe dan ook, en als je MonstersArmy met je begint te spelen, is het al gebeurd. Zodra je in de donkere bossen bent aangevallen, als je je eigen weg volgt, met een baan, wordt je wakker geworden. Nu ben je dorstig bloedig vlees. Maar wat kan je doen? Moeten overleven en doen hun best om comfortabel te voelen in de nieuwe afbeelding. Uiteindelijk begint u zelf de vraag te stellen - en misschien beter dat het allemaal is gebeurd? En dit alles zal voor u beschikbaar zijn zodra u de registratie MonstersArmy heeft doorgegeven. Account maken - een vrij eenvoudig proces. De brief is een link om uw account te activeren. Dat is alles zaken. Het is tijd om MonstersArmy Online te genieten. Overigens, met lage systeemvereisten kunnen we vrijwel iedereen doen. Dus ga door!

In het begin moet u beslissen aan wie ook wil horen. Vampier - met unieke vaardigheden schepsel van de nacht, een weerwolf - superman verhoogde instincten, die is voorzien van grote kracht en snelheid. Dat vampieren en weerwolven vechten in deze buitengewone wereld voor hun superioriteit. Uw taak - om hun bezit ondraaglijk te maken, creëer een machtig leger, dat niet bang is om het conflict binnen te gaan, maar ook voortdurend in onderzoek, constructie, ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. Uw krachten zullen uiteindelijk steeds indrukwekkend worden en u voelt dat u klaar bent om te gaan.

Dus, je overleefde en werd de reïncarnatie van zijn moordenaars. Zoveel gedachten over hoe nee, je moet onmiddellijk dringende zaken opnemen. Wat het kasteel betreft, is op zijn grondgebied nodig om veel verschillende gebouwen te bouwen. Natuurlijk, niet allemaal tegelijk. Maar al deze objecten worden geleidelijk op uw grondgebied gebouwd. En de mensen en het goud op hun beurt zijn onder de meest waardevolle bronnen. Als je sterk genoeg voelt, en je denkt dat genoeg rijkdom heeft, dus niemand zal stoppen met het aanvallen van buren met roof. En bronnen zijn waardevolle bronnen van neutrale steden. Dus zit niet stil.

A campagne om kans te hebben op succes, verzamel een indrukwekkend leger. Monster Army spel stelt u in staat om groepen van eenheden te creëren, zoals speciale eenheden, luchtvaarteenheden, infanterie en cavalerie-eenheden. Indrukwekkend?

Een belangrijk onderdeel van gameplay - onderzoek. Ze helpen bij het onthullen van speciale vaardigheden. Vermindering van het bloed naar vampieren Bloedlust, het verbeterde vermogen om te vliegen, Mind Control en Improved Healing, en het vermogen van de weerwolven zijn gerangschikt. Het verminderen van hongerstaking Lupine, Howling Wolf en Package tactics. Probeer deze kansen te krijgen omdat u in de toekomst! Ga nu naar de gameplay om een ​​rijke vrije tijd te garanderen! Succes!

 

MonstersArmy online registratie