Bladwijzers

Monsters vs

Alternatieve namen: Monsters vs

Game Monsters vs online - is een gratis role-playing game, die gevechten zijn op het tactische systeem.

Om te begrijpen wat is een online spel Monsters vs stel voor een monster. Erg donker en het naderen van het karkas, met een grote mond, bloeddoorlopen ogen? Geïntrigeerd, dan geregistreerd en duik samen met andere spelers in Monsters vs online.

Doe mee met het spel Monsters vs eenvoudig en zal niet lang duren. Het eerste wat je nodig hebt om het menu Monsters maken tegen de registratie is om een ​​teken te kiezen uit een van de vier races, waar zijn race meteen zou weten wat voor monster je mom zal, bijvoorbeeld, Zavriev, Mask, Daphne Fury (elk personage heeft zijn eigen specialisatie ), en alleen dan maak je een naam. Na akkoord met de regels van het spel, moet u een wachtwoord in te stellen, die zou komen om in te grijpen in het leven van je monster. Vervolgens breng je een geldig e, en gefeliciteerd, registratie Monsters vs gepasseerd. Nu kunt u uw personage Monsters Vs spelen.

Reken niet op het feit dat wanneer men verschijnt, je alle levende wezens in angst en shock te vluchten. Leven en het bloed van dit monster is vol bovennatuurlijke problemen.

Nieuwe spel Monsters vs je zal niet gemakkelijk zijn, omdat het moeilijk is op afstand te houden al bij al zijn hetzelfde als u monsters! Dierlijke voeding en de relatie met zijn klauwen en tanden te verduidelijken waren in de verre middeleeuwen en in de moderne tijd de moderne monster in het arsenaal van de nieuwste verworvenheden van de wetenschap: de krankzinnige en moorddadige explosieven, lasers, en er is zelfs een UFO! U beheert dit alles gemakkelijk zou zijn, hoeft alleen de regels te volgen: gewoon springen en sloeg recht op doel. Het bereiken van ware meesterschap, je bent ervan overtuigd dat dit alles is nog maar het begin en er is geen grens voor perfectie.

Speel het spel Monsters vs online is erg spannend, want nu beschikbare variaties van karakterontwikkeling.

In Monsters kunnen spelen tegen drie soorten beroepen: pyrotechniek, scorer en energizer. Maar om te beginnen met het veld gekozen vaardigheden die je nodig hebt om een ​​specifiek wapen in de strijd te gebruiken. Wanneer u een vaardigheid die je nodig hebt om het te leren te openen, kan het worden gedaan voor de punten vaardigheden die alleen wanneer een nieuw niveau van je karakter zal worden gegeven.

Monsters vs online game heeft zo'n grafiek als een toon. Toon bepaalt uithoudingsvermogen van je karakter. Absoluut in elk gevecht u een deel van de toon te gebruiken. Maar als je monster volledig liep uit de toon, dan moet u onmiddellijk kopen van een cocktail of een ster in het echt. Ook dankzij de sterren in het spel kun je andere bonussen krijgen, maar zij praktisch geen invloed hebben op de sterkte van je karakter, zo eenvoudig en realschiki spelers zijn bijna gelijk in termen van kracht.

Als u liever massale gevechten, is dit spel voor u gemaakt. Je zult in staat zijn om clans te sluiten andere spelers, en voor diegenen die liever alleen vechten in de winkel een groot aantal interessante taken en quests voor elke smaak. Opgemerkt moet worden dat in dit spel is dat wordt niet alleen de macht, kracht en angst voor omtrek gedaante, maar ook vindingrijk, sluw en goed logisch denken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more