Bladwijzers

Mortal Kombat Komplete Edition

Alternatieve namen: Mortal Kombat Komplete Edition

Game Mortal Kombat Komplete Edition - is een nieuwe creatie van het bedrijf faytingovy - High Voltage Software. Uitgevers van dit spel waren de twee bedrijven en Warner Bros Interactive Entertainment. Spel Mortal Kombat Komplete Edition pc direct verspreid over de hele wereld en heeft direct na de publicatie wereldwijde populariteit gewonnen. In Mortal Kombat Komplete Edition is een plezier om te spelen! Immers, hier doorgebracht belangrijke innovaties: het combat systeem is verfijnd (combo-systeem stakingen worden meer vrij) en de belangrijkste vernieuwing - Super Meter. Deze schaal bestaat uit drie divisies, die geleidelijk kan worden ingevuld, afhankelijk van hoe de uitbreiding van het arsenaal aan technieken held. Iedereen in het spel personages verschillend van elkaar unieke methoden en shock combo-series. Opgemerkt moet worden dat de versie van Komplete Edition voor de PC kan elke gamer spelen met het toetsenbord, gemakkelijk aangepast aan uw voorkeuren beheer passen. Na de vechters in het spel samen in de strijd, waarbij er geen regels en er is een doel - om te winnen ten koste van alles! Om dit te bereiken, gebruiken ze allerlei wapens en magische trucs. Geen wonder dat in het jaar het spelen van de PC-versie, werd erkend als de beste faytingovy spel.

Laten we praten een beetje over het spel en systeemvereisten, die uw personal computer zou moeten hebben. Mortal Kombat werd uitgebracht op meerdere platformen. On - Xbox 360 en PlayStation 3 uitgang gehouden in het voorjaar van 2011. Opgemerkt moet worden dat slechts een herstart van het spel ging om het project ten goede komen, omdat veel bugs verholpen in het spel, hoewel de fout was niet veel, maar het is een goed teken! Natuurlijk, na de release van deze game-ontwikkelaars hebben een groot pluspunt - is ongelooflijk verkoop van het spel en dezelfde ongelooflijke enthousiaste gejuich van critici uit de hele wereld - zal niet twijfelen gamers. Digitale versie van het spel Komplete Edition voor pc was bedoeld om uit te komen 3 juli 2011 jaar. Maar gekoesterd doos met disc games, ging naar de planken en schappen van de derde van augustus. Geloof me, zal het spel Mortal Kombat Compleet Edishn uw zeer goede vriend en collega in de strijd tegen verveling. Laten we nu zal klinken systeemvereisten die nodig zullen zijn om deel te nemen aan dit spel:

Om uw computer in staat om "pull dit spel te maken, moet het voldoen aan de volgende systeemvereisten.

- OS: 32-tie, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Processor binnen niet volgende kenmerken: Intel Core Duo, 2. 4 GHz of AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minimum: 2 GB.

- Video of NVIDIA GeForce 8800 GTS, of AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Om extra functies te krijgen in het spel en genieten van de volledige versie van het spel, moet uw computer de volgende configuratie hebben.

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Binnen de processor - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz of AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video-niveau - NVIDIA GeForce GTX 560 of AMD Radeon HD 6950;

- DX 11.

In het spel Mortal Kombat Komplete Edition bazen ook beschikbaar zijn en wat je nodig hebt om te gaan met hen. Bovendien, als de personages zijn gewond, ze echt bloeden kleding verandert in lompen. Tegelijkertijd is het spel gedaan uitstekende audio begeleiding: Achtergrond muziek is hier en, scherpe kreten, de originele frase.

Voor het downloaden van games goed kijkt, Mortal Kombat Komplete Edition video, na het bekijken kunt u Mortal Kombat Komplete Edition downloaden.

Wij wensen u veel succes! En niet het succes te verlaten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more