Bladwijzers

Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternatieve namen: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: dodelijk gevecht.

In april, namelijk op 14 2015, werd een andere serie van het legendarische vechtspel van de studio Studios NetherRealm - Mortal Kombat X uitgebracht. Er was een gelijktijdige exit op verschillende platforms: Microsoft Windows, evenals One Xbox en PlayStation 4. Veel fans zijn er al in geslaagd om Mortal Kombat X te downloaden om door te gaan met de oude bekende personages en nieuwe om een ​​nieuw verhaal te maken.

U ontmoet opnieuw met Sub-Zero en Scorpio. De aarde is nog niet hersteld van de laatste invasie van Shao Kahn, toen de nieuwe aanval van de verschrikkelijke wezens in de Tweede Wereld begon onder de leiding van de Brotherhood of Shadow. Cage veranderde zijn acteerboot in een speciaal squadeteam en samen met een blinde samurai met Kenshi's buitenzintuiglijke talenten, evenals Sonya Blade als een majoor, en het operationele team ging naar het portaal als de ingang naar Raiden's Temple om de bron van de kracht van de aarde te vinden - Deze.

Maar Sub-Zero, die opnieuw een man werd, en Scorpio viel het team aan. SWAT sterft, de helikopter crasht. Ondanks dit hadden de helden het geluk om te overleven en naar de portal te gaan. Eenmaal in de tempel confronteren Raiden en Fujin de necromancer Kuang Chi, de oudste afgezette god Shinnok, en het leger van demonen met zombies die voormalig verdedigers van de aarde zijn geworden. Harmonieus werkend, slaagden Cage en Raiden er in Shinnok's eigen amulet te vangen, maar ze elimineerden slechts een deel van de nieuwste bedreiging - Quan Chi bleef vrij.

Kotal Kahn is de nieuwe heer van de Buitenwereld, met wie de Aarde een overeenkomst van neutraliteit heeft gesloten, en blijft vechten met de Tweede Wereld en de rebellen van Milina. Hoe gebeurtenissen zich verder ontwikkelen, spelers zullen leren als je Mortal Kombat X downloadt.

Personals en realiteiten van de wereld Mortal Kombat.

Zonder de hoofdrolspelers - Skorpilna en Sub-Zero zou het spel compleet anders zijn geworden. Maar de ontmoeting met nieuwe gezichten is ook interessant en de auteurs hebben nieuwe interessante en ongewone personages geïntroduceerd:

  • Di Dief - insect woman
  • Ongebruikelijk paar - Torr (reus in een masker) en Ferrat (dwerg)
  • Cage Cassie - dochter van Blade Sonny en Cage Johnny
  • Kotal Kahn - heeft externe gelijkenis met de god van oorlog van de Azteken, en wordt beschreven als de nieuw uitgeroepen Keizer van de Buitenwereld.

27 Februari, konden degenen die het nieuws volgden, in de video van nieuwe helden samen met de landen zien, bijvoorbeeld Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black en anderen. In maart verschenen Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny en Jax in de afbeelding van een zombie in de screenshots. En in 2016 wordt het uiterlijk van nieuwe gezichten verwacht: Bo Rai Cho, Leather face, Three-Borg and Xenomorph. Ze zijn al aangekondigd in het tweede Kombat-pakket.

Fightings in Mortal Kombat X op pc's zijn ontwikkeld volgens het vechtgame-genre, maar de ontwikkelaars hebben ze verdund met nieuwe toevoegingen. De plot is origineler geworden en de jagers kunnen met de situatie omgaan en de omliggende voorwerpen in wapens veranderen. Ze zijn ook begiftigd met drie opties voor het uitvoeren van een duel, uitgerust met een combinatie van unieke technieken. Schorpioen bijvoorbeeld, heeft de stijl van Ninjutsu, waarin het wordt bestuurd met twee zwaarden: Hellfire-vuurtechnieken en de hel - waardoor de inwoners van de onderwereld hem in de strijd helpen.

Installatiekarakteristieken.

Mortal Kombat X kan in verschillende versies worden gekocht, van standaard tot exclusief. Elk heeft zijn eigen set karakters en spelzones, wat een andere prijs veroorzaakt. De game is vertaald in de belangrijkste talen, inclusief het Russisch, en om ervoor te zorgen dat Mortal Kombat 10 opstart en niet vertraagt, de benodigde CT:

  • OS: 64-bit voor Windows Vista / 8/8. 1
  • Vrije ruimte: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • Processor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz of AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Videokaart: 512 MB met DX11-ondersteuning (NVIDIA GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD 5850)
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more