Bladwijzers

Mount & Blade

Alternatieve namen: Mount & Blade

Game Mount & Blade - een grote vertegenwoordiger van het genre RPG met "Sovjet" cavalerie vooringenomenheid. Geen geheim van zijn schepping, ontwikkelaars, familie Yavuz deed. Gamers kunnen kennismaken met het project in alle fasen van het testen. By the way, het openlucht podium begon in 2005 uit. Op dezelfde makers nooit voor een moment te vergeten over het spel, voortdurend ontwikkelen van haar toevoegingen en updates. Fans van het genre zag meteen dat er iets voorbereidt op schaal - geschikt voor de officiële presentatie van het spel, in staat om de gaming wereld te zetten. Interactie met de spelers - dat wil zeggen, misschien de verstandigste oplossing voor ontwikkelaars die willen een project voor de mensen te maken!

Begin in Mount & Blade spel, namelijk het creëren van het uiterlijk van je karakter en de passage van de test te doen, waarvan de resultaten zal blijven afhangen van het lot en de belangrijkste kenmerken van de held, kunt u een aantal gelijkenissen met Project Oblivion vinden. In feite is de situatie veel ernstiger. Dit project kadert in een meer dan gewone RPG speelgoed. En als we de game met andere projecten, zal het veel beter zijn om een ​​analogie met de Corsair of de Pirates trekken. Wat is waar, in tegenstelling tot het bovenstaande M & B alle belangrijke gebeurtenissen die zich op vaste grond.

In Mount & Blade geschiedenis van gebeurtenissen voordoet op het grondgebied van de fictieve wereld genaamd Calradia. Landschappen een beetje denken aan de Middeleeuwen. Echter, hier zul je niet hoeft te verbergen voor nieuwsgierige monsters en vecht verschrikkelijk kwaad. Totaal game card bestaat uit vijf koninkrijken waar, indien goed goed kijkt, herken je Scandinavië, een aantal landen in West-en Zuid-Europa, Rusland, Mongolië. De hoofdpersoon reist op het grondgebied van Calradia entourage. En dit verhaal is slechts een klein gedeelte uitmaken van grote en complexe systeem. Alles wat niet stoppen voor een minuut. Het is opmerkelijk dat in het Mount & Blade karakters (althans de meeste) zijn onsterfelijk. Ze kunnen tegemoet te komen aan diverse wijzigingen, verdwijnen voor een tijdje, gaat naar de gevangenis, maar gamers moeten weten dat vroeg of laat zullen ze terug naar het spel terug te komen, ongedeerd. Het lijkt misschien dat een dergelijke cyclus personages saai en oninteressant, maar dit is niet zo, integendeel - het helpt om beter aan te passen aan het spel, steeds een deel van het (alle gezicht iets bekends op het scherm!

Gameplay start nadat u Mount & Blade kunnen downloaden. Op verschillende locaties om je held krijgt taken en opdrachten. Opdrachten kunnen heel verschillende moeilijkheidsgraden - of u een brief gaan, of te doden een man zo gelukkig. Bij orders van andere mensen je vervelen, kunt u uw geluk beproeven in de handel. Met deze gang van zaken, hoeft u niet om uren doorbrengen met het verkennen tags en vooral de handel, de richting kiezen van de activiteit, en dan het spel zelf zal u begeleiden op het juiste pad.

Ontdek alle kenmerken van het spel kunnen er meer zijn, het zien van een beschrijvende video Mount Blade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more