Bladwijzers

MU Origin 2

Alternatieve namen: MU Origin 2, MU Origin 2

MU Origin 2 - sensationele MMORPG verzamelt alle schermen van telefoons

Game MU Origin 2 van de studio Webzen, die een mobiele versie van het beroemde computerspel heeft gemaakt. Nu kunt u optimaal genieten van het proces vanaf uw smartphone. In ons geval speel je met de Android Bluestacks-emulator. De game zelf zal interessant zijn voor liefhebbers van veldslagen en massagevechten. Je moet de leiding nemen over de nieuw gemaakte held, hem oppompen en hem leiden om te vechten met andere spelers op de wereldkaart.

Aan de slag

Bij de eerste start moet je extra spelbestanden downloaden, ter grootte van 1600 MB. Vervolgens brengt de game saver ons naar het slagveld, waar drie dappere helden vechten met de minotaurs. Plotseling begint een meteorenregen vanuit de hemel, maar meteorieten zijn niet eenvoudig, het zijn demonen die uit de hemel vallen. Onze helden wanhopen niet van geest en worden opgewarmd door de strijd die de strijd in snelt. En zo begint onze reis in de wereld van MU Origin 2 om te spelen.

Laten we om te beginnen een personage voor onszelf kiezen:

  • The Dark Knight is een meester in lijf-aan-lijfgevechten. Combineert zwaardbeheersing en brute kracht om vijanden te vernietigen.
  • The Dark Sorcerer is een tovenaar gespecialiseerd in elementalen. We beheersen de mystieke spreuken die vijanden zullen verrassen.
  • Elf - Forceer elk schot om maximale schade toe te brengen. Het schiet met dodelijke pijlen waardoor zelfs demonen van angst vluchten.
  • Een heilige magiër is een aanhanger van magische kunst en de roep van assistenten. Gebruikt krachtige spreuken en roept wezens uit andere werelden op.

Elk van de helden heeft een indicator van de complexiteit van het spel en de kenmerken, dus houd bij het kiezen rekening met deze informatie.

Het spel begint, je personage verschijnt in de herberg en accepteert de eerste taak. Je moet een aantal spinnen in de buurt van de stad verwijderen. De beweging wordt uitgevoerd met de joystick aan de linkerkant, aan de rechterkant heb je een lay-out van gevechtsvaardigheden en een aanvalsknop. Houd er rekening mee dat het spel een automatische bewegings- en vechtmodus heeft. Dus maak je geen zorgen dat je constant je personage in de gaten moet houden, hij kan vijanden perfect aan zonder jou of reist naar het volgende punt op de route.

Begin door de missielijn te gaan en daarmee verdien je de eerste munten, krijg je de eerste uitrusting en verhoog je het initiële niveau. Als je het niveau verhoogt, zul je nieuwe functies van het spel en je personage ontdekken. Naarmate je verder komt in de verhaallijn, leer je de fijne kneepjes van het spel, dus lees aandachtig welke gamekarakters je schrijven. Naarmate je hoger komt, zal je aanbod aan aanvals- en genezingsvaardigheden ook toenemen. Bestudeer ze zorgvuldig en gebruik ze in de strijd, en vergeet niet hun niveau te verhogen.

Dungeons

MU Origin 2-game heeft zijn eigen kerkerfunctionaliteit waarin je monsters en bazen moet bevechten. Je kunt ze nemen, alleen of in een groep met andere spelers. Aan het einde van het avontuur wacht je een beloning. Elke kerker heeft een moeilijkheidsgraad, afhankelijk van de totale sterkte van de speler. Er zijn in totaal 15 kerkers, ze gaan allemaal open wanneer het personage een bepaald niveau bereikt. Er worden per dag maximaal 5 pogingen gedaan om dergelijke plaatsen te bezoeken. Besteed ze dus verstandig, want de beloning daar is waardig. Als je een nieuwe, meer geavanceerde kerker hebt ontdekt, maar de pogingen zijn al gebruikt, moet je wachten op de volgende dag.

Level Up & uitrusting

De belangrijkste garantie voor de overwinning in elk gevecht is je niveau en kracht. Kortom, door het niveau te verhogen, kunt u taken voltooien waarvoor u ervaring, geld en soms artefacten opdoet. Je kunt ook ervaring opdoen door monsters op de kaart op verschillende locaties te vernietigen, ook waardevolle prijzen kunnen eruit vallen. Ook wordt uw kracht beïnvloed door uitrusting, de zeldzaamheid en het niveau van verscherping. Zeldzaamheidstypen:

  • magic - groen
  • Zeldzaam - Blauw
  • uniek - violet
  • Epic - Oranje
  • legendarisch - rood

Rode uitrusting is de sterkste en coolste, het is erg moeilijk om hem te vinden, maar als je de kit in elkaar zet, bedenk dan dat je onoverwinnelijk bent geworden.

MU Origin 2 downloaden op een computer is eenvoudig. Om te beginnen moeten we de Android-emulator van Bluestacks downloaden en installeren en er vervolgens in spelen.

 

MU Origin 2 op pc