Bladwijzers

Mijn ziekenhuis

Alternatieve namen: Mijn ziekenhuis

Game My Hospital creëert een geavanceerde kliniek.

Medisch thema in de virtuele wereld is niet bijzonder ontwikkeld, maar omdat nieuwe items altijd de aandacht trekken. Meest recent verscheen de game My Hospital voor Android, maar miljoenen gamers hebben het al leren kennen. Als u echter plezier wilt hebben op het grote scherm van uw computer, is dit ook beschikbaar. Liefhebbers van medische simulators krijgen een eenvoudige My Hospital-registratie aangeboden. Je kunt je naam in een speciaal veld op de hoofdpagina van het spel invoeren of via Facebook invoeren. We willen de spelers ook tevreden stellen dat het product volledig is gerussificeerd, en daarom zullen er geen problemen zijn met het begrijpen. Het is ontworpen voor alle leeftijden en zal interessant zijn voor zowel kinderen als hun ouders. Dit is een uitstekende reden voor elk gezinslid om een ​​eigen kliniek te ontwikkelen om de resultaten periodiek te vergelijken.

Perfect voor de dokter.

Als het begint te spelen in My Hospital, krijg je eerst een korte video te zien. Stel je voor dat je een student bent die is afgestudeerd aan een medische universiteit waarvoor alle wegen open zijn. Als je thuiskomt, ontdek je een pakket van zijn grootvader, waarin hij de kaart en de sleutel plaatst. Nadat je het pad hebt gepasseerd dat op het diagram is aangegeven, sta je voor een enorm gebouw van een medisch centrum en de sleutel is er gewoon vanaf.

Dedulya laat in zijn brief weten dat deze kliniek nu van jou is en dat je als manager beslissingen kunt nemen over de regeling. Ja, er zijn grootvaders! Omdat je een beginner bent, niet alleen in de geneeskunde, maar ook in een managementfunctie, heb je een leuke assistent toegewezen gekregen. Ze zal de eerste stadia van het organisatieproces doorlopen en vertellen wat er moet gebeuren om de structuur te laten werken.

  • Open register
  • Ontvang de eerste patient
  • Lever de belangrijkste bestaande kast
  • Meer personeel
  • Kweek medicinale planten
  • Start het werk van het laboratory
  • maak je drankjes en vitaminen
  • Stuur mensen naar de juiste personen
  • Expand structure
  • Klantenservice vrienden

Het leerproces is lang genoeg, en als je nog nooit eerder vergelijkbare simulators hebt gespeeld, zul je zeker niet in een impasse raken, wanneer het niet duidelijk is wat je vervolgens moet doen. Maar zelfs als het hoofdproces van actief leren is voltooid, zal de assistent niet verdwijnen en zal hij vaak nieuwe informatie, advies of taak overgeven. Je moet continu werken, vooral aan het begin, als er nog niets is. Terwijl je de My Hospital-game speelt, zul je tientallen nieuwe ziektes ontdekken en medicijnen voor ze vinden. Maar vergeet niet dat voor het herstel van de patiënt niet alleen pillen nodig zijn, maar ook een aangename atmosfeer. Wanneer een patiënt zich comfortabel voelt, is zijn herstel veel effectiever. Onthoud dit, probeer comfort te creëren in de kamers. Ga hiervoor naar de virtuele winkel en selecteer de beschikbare decorelementen.

Wat nog meer wil, spelers zijn niet bang voor deze enge namen van ziektes. In My Hospital iPlayer veroorzaken ze eerder een glimlach dan een angst. Als een patiënt bijvoorbeeld hoofdpijn heeft, heeft hij een collar-arts nodig. Zulke kwalen als "gladde longen", "ijspalmen" en "chili in de keel" zullen ook worden behaald. Maar naar welke dokter ze moeten sturen om te worden ontdekt, want er staan ​​nog vele uren spannende gameplay op het programma.

. Tot slot zou ik graag een nog leuker moment per uur vermelden, spelers zullen geschenkdozen sturen. Maar je kunt ze niet meteen openen, maar verzamel ze om later een waardevoller cadeau te ontvangen. Je kunt ook de persoonlijke bestanden van artsen en patiënten bestuderen en zelfs hun gedachten en opmerkingen zien, waardoor je beter begrijpt wat ze nodig hebben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more