Bladwijzers

Mijn Lands

Alternatieve namen: My Land

Onder de vele verschillende online speelgoed staat Mijn Lands. Specifieke systeemvereisten is hier niet, om een ​​van de gamers van dit spel geworden, alleen nodig voor toegang tot het internet met absoluut elke computer en een webbrowser op een van de laatste versies.

Plot van het spel is simpel: My Land nodigt u uit om de heerser van een van de stad geworden is verdeeld in delen van het rijk en de strijd om de heerschappij in andere gebieden van de andere heersers zoals kleine stukjes van het eens uitgestrekte rijk. Zal moeten vechten voor de magische zwarte parel. Is een bron, waarvan het bezit geeft je privileges op keer. Het kan worden gevonden in tal van quests, maar je kunt kopen voor het geld eenheid. Mijn Land spel, die zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen, is zeer gemakkelijk voor beginners. Ik moet zeggen dat mijn Lands online registratie heel eenvoudige en gemakkelijke werkwijze tijdens dit spel zal je vertellen wat de volgende stap zal zijn. Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen de stad die binnenkort zal uw held en zijn voeten, waardoor het een welvarend en succesvol. Hiervoor hoeft u alleen in de velden in te vullen, een met de naam van zijn held - inloggen en voer het wachtwoord in het betreffende veld. In dit geval moet u ook een ras kiezen, zal deel uitmaken van je karakter. Hun spel My Lands biedt vier: lichte en donkere elfen, demonen en ridders. Wie is goed en wie is - kwaad, hier is gemakkelijk te begrijpen: Dark Elves en ridders vertegenwoordigen lichte en donkere elfen en demonen - duisternis. Elk van hen heeft een online spel My Lands omvat 8 soorten troepen. Het omvat vertegenwoordigers van verschillende ambachten: tovenaars, genezers, pijlen en andere huurlingen. Er is ook een speciaal soort en - monsters.

Light Elves - Magic leven in bossen met enorme watervallen. Ridders - bewonen het Heilige Land.

Dark Elves (Drow) - verstopt in de bossen van de Damned.

Demons - liever een dood land.

Elk van hen heeft een soort van bonus in het spel om bepaalde militaire eenheden en, natuurlijk, in de grondstofwinning. Bijvoorbeeld, elfen te betalen bonus voor het winnen van hout, en een bonus aan eenheden die zij ontvangen als genezers te bestrijden. Ze hebben de mogelijkheid om te doen herleven na de slag. Knights uitgegeven bonus voor graan en goud. Ze kunnen ook mee in je rugzak tweemaal anderen. Dark Elves krijgen aanmoediging voor hout en ijzer, en bonussen die zij hebben recht op een eenheid als tovenaars. Demonen in scoren voor de extractie van stenen en andere privileges, kunnen zij tijdens de aanval sterker dan andere rassen in de derde worden. Dus ze krijgen een plus als huurlingen. Zo zien we dat de balans perfect aangelegd 3 races, en het selecteren van een van hen kan je de top dankzij de individuele kenmerken en de vaardigheden van de uitverkoren geslacht bereiken.

En voor degenen die niet kunnen wachten om het spel online te spelen Mijn Lands, eraan toevoegend dat de Black Pearl - is niet alleen een magische bron. Het kan niet door plunderingen. Ze kunnen betalen voor premium diensten. Naast deze speciale beker, er een aantal belangrijke natuurlijke hulpbronnen die nuttig zijn voor de ontwikkeling en verbeteringen zijn:

- Boom

- Granen

- Stone

- Gold

- Iron.

Deze vijf middelen kan worden gewonnen op verschillende manieren, dan - voor het moment, in de opslag, maar je kunt ze halen uit de vijand, het vastleggen van zijn winkel. Dit heet een gevechtsmissie in het spel. Spelers hebben ook non-combat taken. Bijvoorbeeld, kunt u het Koninkrijk te verkennen, te bespioneren, controleren of zelfs te koloniseren en al, tenzij natuurlijk werk.

In My Lands spelen een zeer eenvoudig en leuk, je wacht op nieuwe avonturen en emoties, behalve dat je ontmoet veel nieuwe vrienden.

 

Mijn Lands online registratie