Bladwijzers

Mythos

Alternatieve namen: Mythologie

Mythos Online - role-playing game, gratis, de geschiedenis van de schepping die een aparte notitie verdient. Het ding is dat op een gegeven moment de ontwikkeling van het spel was bevroren Californische studio, richten zich op terwijl de ontwikkeling van het spel Hellgate: London. Daarna werd het recht het project herwerken gekocht door de Koreaanse ontwikkelaars die serieus zou nemen van het spel en breng het naar de geest. Na enige tijd, hebben de ontwikkelaars aan de wereld van het kind voltooid. Mythos online spel dat het interessant voor elke fan van de beroemde serie Diablo zou zijn, vertelt ons over een verscheidenheid van mythologische gevechten en legendes van het oude Griekenland.

Doe mee met het spel Mythos zal u niet veel tijd. Neem het als je kan op de site, of rechtstreeks in het lichaam van de game client, en hier en daar moet u dezelfde gegevens in te voeren: accountnaam, je e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account. Daarna is de mail die u melding dat de registratie Mythos voltooid ontvangen en u kunt beginnen met spelen.

Online game Mythos is opvallend in zijn ongewoonheid. Een van de belangrijkste kenmerken handelingen die in feite is casual. Wat betekent dit? Ja dat volume publiek dat dit spel zou zijn, echt geweldig. Eigenlijk in de eerste plaats, de ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat wanneer het spel je geen problemen hebt, maar alleen continue oneindig plezier. En, in principe, kunnen we gerust zeggen dat ze de taak onder de knie hebben met enthousiasme.

Soberheid-interface - dit is het belangrijkste idee van de game designers: niets overbodig, alleen het niveau van gezondheid, mana en spellen piktogrammki die u hebt toegewezen aan de linker en rechter muisknoppen. Het zelfde ontwerp wordt uitgedrukt door ascese en de gameplay zelf. Bijvoorbeeld, de klasse systeem verrast door de flexibiliteit en eenvoud. Bijvoorbeeld, je altijd speelde een mage, maar op een gegeven moment besefte dat het niet van jou is en besloten om hun specialisatie veranderen. En dan ga je naar de ontwikkelaars om concessies te doen. Geen creatie van nieuwe personages, alles wat je hoeft te doen - is simpelweg naar de dichtstbijzijnde stad te komen en veranderen er een speciale klasse bij de NPC voor een nominaal bedrag van speelgeld.

Mythos onlyn spel is niet overtuigend voor zijn originaliteit, en zeggen niets achtige setting - niet langer een nieuwigheid. Maar hier is het ontwerp van alles wat er gebeurt in het spel - dit is wat maakt het spel langzaam maar zeker steeds hoger op de ladder van succesvolle online producten. Waarschijnlijk een rol gespeeld hier is een interessant idee en ontwerpers proberen om de game wereld een beetje cartooneske maken, maken verf in de barre verhalen van de oude Griekse mythen. En zelfs beangstigend Cyclops in dit spel iets als een circus beer, waggelen van voet naar voet en loensen ogen.

Selecteer een race in het spel heeft absoluut geen invloed op de gameplay en de kenmerken van het personage, dus het starten van het spel online game Mythos, gewoon verwijzen naar hun esthetische voorkeuren. Nu een paar woorden over elke race: Mannen - nobel, wijs en sterk helden wiens buit zijn roem verspreid naar vele provincies, Cyclops hetzelfde - het bumpkin en goedmoedig, maar hun kracht beangstigt iedereen die minstens een keer met hen ondervonden. Satire - geboren avonturiers, altijd iets van plan en opstaat, goed Gremlins - is de enige race die praten wetenschap "u", en niet voor niets, want alleen zij kennen haar - de toekomst.

Alleen in het spel zijn drie game klasse: Pyromancer - heren van brand en kwade geesten jagers. Bel hen dienstbaar Infernal en vurige wapenbezit. Speel online game Mythos deze klasse zal niet gemakkelijk zijn, maar geen menie interessant.

Blood Knight - een held, een goed gedragen en zijn in vele veldslagen, wiens wapen is een gigantisch zwaard of Battleaxe geweest. Ridders hebben de mogelijkheid om zware bepantsering dragen.

Zelfde ingenieur - een slimme uitvinder, die is opgenomen in het arsenaal zelfs vuurwapens. Afgezien van hem kunnen ingenieurs explosieven gebruiken of zelfs het bouwen van een val.

Samengevat, is het vermeldenswaard dat het spelen Mythos leuk om iedereen die niet vreemd is aan de geschiedenis van het oude Griekenland en die hebben altijd gedroomd om de echte held van de oude mythen te voelen zou zijn. T is droomachtige wereld wacht op u!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more