Bladwijzers

Navi Age

Alternatieve namen: Navi Age

Navi Age-spel: Pirate Story

Het is niet gemakkelijk om een ​​piraat te zijn. Permanent rollende, sterke rum, gezouten vis, voor altijd ontevreden kapitein en verraderlijke vrienden handlangers. En toch, nodig ze uit om aan wal te gaan en gezagsgetrouwe jongens te worden, ze zullen je snel voeden met de haaien.

Ig Navi Age, waarschijnlijk de meest veelzijdige browsergame waarin de monteurs en de binnenwereld een werkelijk indrukwekkende grootte bereikten. De ontwikkelaars hebben de meeste aandacht besteed aan alle momenten, van tekeningdetails tot uitrusting van schepen en karaktereigenschappen. In Navi is spelen in de leeftijd heel interessant, spannend, fascinerend.

Liftanker!

Zelfs een speler die nooit aandacht heeft geschonken aan het maritieme thema, zal straks perfect kunnen opereren met concepten als de cijfers en de bezinningmast, rechte en scheve zeilen, het voorschip en het magazijn. Na verloop van tijd kun je je eigen schip bouwen. In het menu ziet u de kenmerken ervan:

 • Parusa
 • is van belang
 • Bowls
 • Uvorot
 • Tochnost
 • Critical attack
 • Kritieke verdediging
 • Zaschita
 • Vermogen van N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Vermogen cheerful
 • Tip
 • Tryum

Tut u zult te weten komen hoeveel materiaal zal worden gebruikt voor de bouw van een gevechtsschip, en hoeveel het gaat kosten.

Toegang tot alle functies van de game die de speler ontvangt, wanneer de Navi Age-registratie is verstreken. Miljoenen mensen maakten gebruik van dit voorrecht en nu ploegen ze open ruimtes, ontdekken landen, zoeken naar schatten, vechten en onderhandelen, gedragen zich over het algemeen actief.

Kies het onbevreesde team nadat je het commando over het schip hebt genomen. Omdat browsergames altijd iets moeten ontwikkelen, zet Navi Age iPlayer deze traditie voort. Er moeten indicatoren voor de groei worden verstrekt aan schepen en zeevarenden, maar de kapitein zelf mag niet achterblijven. Als sommige kwaliteiten helpen tijdens een aanval, hebben anderen baat bij verdediging en melee combat. Soms is het voldoende om uw apparatuur bij te werken om een ​​van de kenmerken aan te scherpen.

Vechten of ruilen?

De uitkomst van het gevecht hangt af van hoe zorgvuldig en verantwoord je de keuze hebt benaderd voor team en schip, hun uitrusting en training. Immers, zelfs kapitein Haak vertrouwde niet alleen op de sterkte van zijn woeste blik en de scherpte van de haak, maar sloeg op met kanonnen, buskruit, sabels en pistolen.

Wanneer je op weg bent naar caravans en gevechten regelt met andere spelers, probeer jezelf dan te wapenen, zelfs niet tot aan de tanden, maar tot aan de wortels van het haar. Onthoud dat je tegenstander bent van echte spelers die geïnteresseerd zijn in winnen en niet minder winnen dan jij. Hun vloot kan meer schepen hebben die perfect beschermd zijn en uitgerust zijn met militaire wapens, en de bemanning is beter getraind, heeft meer ervaring.

Als u begrijpt dat u nog niet rijp bent voor actieve acties, kan het voor u winstgevender zijn terwijl u zich bezighoudt met handel, geld, kracht en vaardigheden bespaart. Er is geen tekort aan handelshavens op veel continenten en je kunt gemakkelijk contact met ze maken, verschillende goederen te koop aanbieden en de nodige middelen kopen. Door je buren waardevolle goederen aan te bieden, kun je een behoorlijke hoeveelheid geld verdienen en starten op iets dat je op dit moment dringend nodig hebt. En als u het vijftigste niveau bereikt, kunt u de vloot uitbreiden en handel in de automatische modus toewijzen. Dit bevrijdt ons van constant cruisen tussen de oevers, waardoor kostbare tijd wordt vrijgemaakt voor meer vitale, lonende activiteiten.

ontwikkelaars vulden het spel met de oogbollen met verschillende mogelijkheden om zelf een verhaal te ontwikkelen. Interessante taken van verschillende complexiteit, kleurrijke gevechten, geweldige landschappen, geweldige graphics en online spelerscommunicatie, slechts het topje van de ijsberg. Je moet de rest zelf bestuderen, terwijl je in de golven van het spannende plot bent gestort.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more