Favorieten

Navy veld

Alternatieve namen: Marine Field

Navy Field online is een massaal online multiplayer-spel. Als je het speelt, word je tijdens de Tweede Wereldoorlog meegenomen, waar je moet vechten met vijandige vloten.

U moet een vloot kiezen, welk land de leiding heeft over de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Frankrijk, Italië of de USSR.

NavyField downloaden kun je gratis op de officiële website van de game.

NavyField registratie duurt niet lang, u heeft nodig:

 1. sit op de officiële website van het spel;
 2. creëer uw account;
 3. voer de fictieve login in:
 4. voer het wachtwoord in dat u hebt gemaakt;
 5. voer je e-mailadres in.

Volgende, u kunt het spel starten, hiervoor voert u op de hoofdpagina van de site uw login (ID) en wachtwoord (wachtwoord) in.

Aan het begin van het spel krijg je de mogelijkheid om een ​​van de voorgestelde spelmodi te kiezen, de keuze van het schip en het gevecht zelf zal ervan afhangen. Je zult zowel op het fregat als op de onderzeeër kunnen vechten. Vechten kan op verschillende momenten van de dag plaatsvinden. En je hebt ook de mogelijkheid om de capture-modus van de vijandelijke haven te kiezen, waar je moet beslissen om je poort te bewaken of de poort van vijanden aan te vallen. Ongeacht de keuze van de modus, worden punten voor de strijd toegekend aan zowel elke speler afzonderlijk als aan elk team als geheel. De winnaar is het team dat de grootste schade aan de vijand heeft toegebracht of zijn vloot volledig heeft verslagen.

Navy Field kun je zowel jezelf als met vrienden spelen, je kunt je eigen gilden maken en tegenstanders aanvallen.

Om vijanden te verslaan, moet je niet alleen een goede vloot hebben, maar ook de belangrijkste componenten uit je hoofd kennen.

 • motor;
 • FCS;
 • pantsering;
 • wapens;
 • munitie;
 • torpedobuizen;
 • vliegtuigen voor de vloot.

Er zijn veel variëteiten van

motoren in de vloot, maar de keuze van de motor hangt af van uw manier van spelen, u kunt altijd de motor op uw vaartuig vervangen.

FCS is het tweede, een belangrijk onderdeel van uw schip. Dankzij FCS kunt u wapens op een schip gebruiken, heeft elk type FCS zijn eigen kenmerken en kenmerken en is het geschikt voor verschillende klassen schepen. Armour is nodig om stakingen tegen de romp van uw schip te voorkomen; pantsers kunnen zowel voor het dek als voor het schip als geheel veiligheid bieden. Wapens zijn een belangrijk onderdeel van elk schip, zonder wapens kun je niet deelnemen aan gevechten, er zijn drie soorten wapens: normaal (geweren), lange afstanden, wapens voor gevechtsvliegtuigen. Munitie hangt voornamelijk op het geweer, ze zijn van vier soorten, afhankelijk van het type schip. Torpedobuizen Je kunt je schip uitrusten met een zeemijn, verschillende torpedo-installaties. Vliegtuigen hebben vier soorten vliegtuigen in de vloot, ze zijn ontworpen voor verschillende doeleinden, leiden een tegenstander af of bombarderen zijn vloot, maar je moet niet vergeten dat de toevoer van brandstof van hen niet onbeperkt is.

Navy Field online is vol met verschillende kaarten die kunnen variëren afhankelijk van wie je vecht.

Het spel Navy Field zal je onderdompelen in de wereld van echte veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog en je kunt zelf de loop van de geschiedenis veranderen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more