Bladwijzers

NBA 2K14

Alternatieve namen: NBA 2K14

NBA 2K14 - sport, nieuwe basketbal simulator. Game NBA 2K14 wordt losgelaten in de wereld niet zo lang geleden, net iets meer dan een maand geleden. Maar aangezien dit een grote reeks vijftiende "toon" slechts respectievelijk, met de verbeteringen. Oorspronkelijk uitgebracht versie van NBA 2K14 pc, en van plan om het spel verder zal beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4 zijn. Het blijkt dat zelfs in de toekomstplannen van het spel beschikbaar zal zijn in versie

NBA 2K14 android.

Alleen hier veel gameplay voelt als je gewoon kunt downloaden van het spel NBA 2K14. Hier zijn slechts een begin te adviseren dat u de aan u informatie hebt gelezen en bekijk NBA 2K14 video's en screenshots.

Aangezien elke computer spel heeft zijn eigen kenmerken en grootte, die geen computer kan houden, de fabrikant specificeert de noodzakelijke systeemvereisten voor een goede passes. Maar in het spel NBA 2K14 systeemvereisten wordt zo spoedig mogelijk hogere waarden nodig. In een ander geval, je geef het problemen en overlast.

Scheppers, het bedrijf 2K Sports, besloot Pocar echte echte fans van basketbal en op de cover van het spel de grootste Amerikaanse basketbalspeler LeBron James. Hij verschijnt ook in het spel namens zijn echt team.

In spel NBA 2K14 zal deelnemen in aanvulling op de reeds beschikbare daar en teams uit Europa, voor een bedrag van veertien beroemde teams.

In dit spel je niet hoeft te reiken om de strijd tegen de angstaanjagende monsters in je leven, of om een ​​strategische stap voor stap de hele keten te verbeteren en het niveau van je gaming leven te verhogen bouwen. Er is geen.

Hier verschijnen je als speler in een van de door u gekozen basketbalteam. En het belangrijkste en enige - Uw taak is om te spelen, slaan, helpen op het grondgebied van het veld basketbal. Het is zo'n soort van sportieve strijd, maar zonder de koude wapens en ongewapend gevecht.

In tegenstelling tot de vorige games, deze versie heeft een paar aanpassingen en toevoegingen

• Poumnevshie tegenstanders;

• Verbeterde sfeer;

• Silly bondgenoten;

• Toegevoegd opdrachten;

• Verbeterde graphics.

Poumnevshie tegenstanders - de verbeterde kunstmatige intelligentie.

Verbeterde sfeer - brandgevaarlijke atmosfeer basketbal toont, vermaakt tijdens de pauzes charlidershi.

Silly bondgenoten - gezien een stom je team en je in te spannen.

Toegevoegd commando's - zoals gezegd, teams uit Europa.

Verbeterde graphics - hoge kwaliteit graphics, getraceerd in detail de belangrijkste spelers in het gezicht en de omliggende fans.

Ook in deze versie is beschikbaar herhalingen bijgewerkt op basis van de resultaten van de laatste transferperiode. Wat voegt nog meer realisme voor degenen die kijken uit naar een nieuwe versie van de wereld los te laten.

Game NBA 2K14, zoals gezegd, echt gelukkig fans van deze serie van games, kwaliteit graphics en relevante geluid. Net als in de werkelijkheid. Zittend aan hun monitoren schermen krijgt u een gevoel van op de basketbal arena veroorzaken.

Dus gaan. Succesvolle je speelt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more