Bladwijzers

Heb een held nodig

Alternatieve namen: Heb een held nodig

Epic Game Need a Hero

In het dertigste koninkrijk in de verre landen werd het spel Need a Hero geboren. En niet alleen een spel, maar een multiplayer-browser in het genre van het avontuur en 'drie op een rij'.

Ergens in een sprookjesland waar melkrivieren stromen met melk en duinen, leefde er een koning. Hij was een goede heerser en de mensen aanbad hem. Hij had een prachtige prinsesdochter met een lange zeis, blozende wangen, scharlaken lippen, heldere ogen, zachte handen, goed karakter.

En nu kwam onverwacht het koninkrijk van tegenspoed. Een vreselijke buurman vestigde zich in de buurt van een vreselijk lelijke, verraderlijke vuurspuwende draak. Hij verwoestte de akkers en vernietigde de gewassen, verwoestte huizen, verbrandde hooizolken en stallen, en stak eens alle grenzen over, en voor de glorieuze koning stal hij zijn kostbaarste schat de prachtige prinses.

Begonnen om de laatste haren uit zijn hoofd en baard te trekken, op de kroon te kauwen en de afwas te doen, vaardigde hij een decreet uit. Degenen die het eens zijn over Need a Hero om te spelen en een gevaarlijke campagne te voeren naar een drakenkasteel, een monster van een verschrikkelijke soort te doden en hun enige dochter te redden, kunnen rekenen op koninklijke genade tot het einde van hun dagen, de helft van het koninkrijk, een snel paard en een prinsessenhand.

Goed gedaan, hebben lats, zwaarden en speren uit de kasten en kisten gehaald, roest gereinigd en een zegen ontvangen van de koning-vader, een aantal dartele hengsten opgezadeld die oude zeikers en ezels hadden om op een gevaarlijk pad te gaan. Velen zullen hun hoofd neerleggen in een ongelijke strijd, maar de mensen zullen hen belonen met eeuwige herinneringen en legendes samenstellen over glorieuze heldendaden. En wie het gevaar overwint, vallen en niet bang zijn voor de charmes van bosbewoners, hij zal alles en roem en een prinses ontvangen.

Trouwens, dappere ridders!

Heldaankomsten, kom dichterbij, Need A Hero wacht op je om je te registreren. Niets ingewikkelds, zoals gewoonlijk:

 • Password
 • Imya
 • Adres mail
 • Toegang is mogelijk via een sociale pagina

Dit avontuur zal voor altijd herinnerd worden, en het verlangen zal verschijnen, je kunt de campagne altijd herhalen naar de donkere toren, bedekt met klimop.

Betreedt het mysterieuze bos met een trouwe schildknaap (of liever een schopendrager), bereid je voor op zijn eerste bewoners die de weg naar het drakenflat bewaken:

 • Scarecrow
 • Gewichten
 • Goblins
 • Minotaurs
 • Drakony

Elk begiftigd met kracht en vaardigheid, en aanvallen zonder waarschuwing, maar ze zijn niet zonder zwakheden. Als je ze berekent, kun je effectief omgaan met het monster, met speciale tactieken, en na het gevecht om de drie sterren van de held te krijgen is het maximum. Het aantal sterren wordt berekend rekening houdend met uw manipulaties en nauwkeurige opnamen.

Op elk niveau gebruik je beschikbare verzamelingen, bonussen en fiches om een ​​andere tegenstander te ontmoeten. Als het je lukt om te gaan met een groot aantal verschillende pompoenen, schedels, kikkers en andere elementen, verdien je genoeg punten om het monster te raken. Hulp in het werk en het boek van spreuken die het effect van wapens zullen verbeteren.

Meer Belangrijk

. Voor je assistent is er ook een klus met zijn schop, hij zal zich bezighouden met het winnen van grondstoffen, waarvoor hij ook een prijs ontvangt. Dit zal een extra taak zijn in iPlayer Need a Hero die eenmaal per uur kan worden uitgevoerd.

Alle prijzen en prijzen worden in de kist geplaatst en je kunt deze openen aan het einde van elk niveau of elke taak.

Periodiek is het nodig om van uitrusting te wisselen om het vechtvermogen van de ridder te vergroten. In de winkel wordt je opgewacht door een hebberige handelaar, dus het is beter om met een indrukwekkend bedrag naar hem toe te gaan.

Geniet anders:

 • Reiskaart
 • Bonussen en onderscheidingen ontvangen
 • Erkende muziek en levendige graphics
 • Spells from magic books
 • Meetings met veel wezens
 • Deelname aan toernooien
 • Vooruitgang op ligam
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more