Bladwijzers

Need for Speed ​​2

Alternatieve namen: Need for Speed ​​2

Wie onder gamers met ervaring kent het spel Need for Speed ​​2, die in Rusland aan het begin van 1997 en ontving de Russische titel "Need for Speed ​​2." Deze arcade racing simulator vrijgegeven op dat moment met verbeterde graphics. Werd merkbaar detaillering machines serieus getrokken, de wereld leek volumetrische geanimeerde objecten. Dus, als je nog, over een lijn of vliegtuig vliegen in de buurt van de trein voorbij. Maar al deze pracht gamers staren niet primair - razend tempo voertuigen mogen niet te laten afleiden van de weg. Een spel draait Nid kansen Speed ​​2 biedt zes soorten en ze waren allemaal rond. Als je online game vragen Nid kansen Speed ​​2 video, dan zien kan het niveau van computer graphics presenteren op de tijd en de gonyalka in het algemeen. Voor de volledige ervaring, kunt u zonder problemen Need for Speed ​​II te downloaden en te installeren op uw computer, om persoonlijk te testen dit spel. Vooral dat het de systeemvereisten op elke moderne computer.

Het spel Need for Speed ​​2 auto's, die een speler kan gebruiken waren als volgt:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1,

• Lotus Esprit

• Italdesign Kala

• Izdera Komendatore.

Wanneer je in Need for Speed ​​2 spel begon, zag toen dat dit spel werd ingetrokken de politie, en de ontwikkelaars hebben besloten om de frequentie van de mogelijke fouten gemaakt door een tegenstander, bestuurd door een computer te verhogen. Het proces van de race was veel dynamischer en complexer: nu schaamteloos kunnen hun tegenstanders onderbieden, proberen ze te kloppen van het spoor.

Al het bovenstaande, als een geheel, suggereert dat NFS2 spel voor de late jaren negentig was behoorlijk succesvol en kreeg gejuich van fans gewaardeerd gonyalok weg. Maar het was allemaal in het verleden. En wat nu?

Als je nu gehamerd de zin in uw browser - download Nid Speed ​​2 formulier, dan kan de link naar de officiële website needforspeed vinden. com. Ga daar en de Russische taal te selecteren, zult u zien dat het spel Need for Speed ​​II bestaat vandaag. Alleen de huidige versie van dit spel is Need for Speed ​​Rivals geroepen en gedaan het al op de motor, "Generation Next» Frostbite 3. Nu, dankzij het bestaande systeem ALLDRIVE gecombineerde enkelvoudige en collectieve vormen van racen. Dit systeem stelt u in staat om de lijn tussen de single-player en multiplayer wissen. In het spel zijn en de chauffeurs en de politie. Elke groep heeft zijn eigen unieke eigenschappen en vaardigheden. Je kunt voor een van deze twee klassen. In dit spel zul je toegang tot 26 verschillende machines. Een zeer belangrijk voordeel van dit spel - het is de vrijheid van keuze. Alleen de gamer zelf bepalen wat en in welke volgorde hij wil passeren. De volgende race in een tijd, of de gebruikelijke race achtervolging voor u te selecteren. In het spel een heleboel andere voordelen. Sinds die de site bezoeken, koopt het spel en jagen je plezier!

 

Need for Speed ​​2