Bladwijzers

Need For Speed ​​Most Wanted

Alternatieve namen: Need For Speed ​​Most Wanted

Elke versie van het legendarische spel NFS gek zijn populair, niet alleen onder de fans van het genre dat ze geliefd zijn door zelfs degenen die geen bijzondere liefde voor de gebruikelijke race. Spel NFS Most Wanted - deze zogenaamde "terugkeer naar de toekomst." Na die geldt als het hebben van een aantal klachten voor de vorige versie van het project, besloten de makers veranderen. In deze versie van ontwikkelaar Criterion Games beroemde superbestseller Burnout. Voor dit bedrijf werd gevoerd met een no-brainer - ze moest terug naar het verleden gaan en het beste dat was in het ontwerp, voordat hij begon te verslechteren met het oog op deze nieuwe gegevens Most Wanted personaliseren selecteren.

In grote lijnen, het spel Need For Speed ​​Most Wanted kan worden beschouwd als een remake van de serie games die eerder zijn uitgebracht. Alle belangrijke actie zal plaatsvinden op de straten van de stad Feirheven. Op straat is er een lokale gelegenheid om niet alleen alleen de gebruikelijke sportwagen en zeldzame Muscle car, suv, auto, super en concept car te ontmoeten.

Elke rijder heeft lokale expertise die nodig is. De beste, waarvan er zo onoverwinnelijk, en dat er een wens in het verleden onjuistheid verzekeren. Eigenlijk is dat wat je nodig hebt om te vervullen. Met al dat dit eerste principe tot op zekere hoogte lijkt op de originele versie van Most Wanted vroege bevindingen niet hoeft te maken als om te overwegen in detail het aantal innovaties is een complete en dodelok.

Om het spel te beginnen moet je Need For Speed ​​Most Wanted, een publicatie die is bijgewerkt downloaden. In deze plaats vindt u dat om de speler uit te nodigen om de concurrentie je nodig zal zijn als gevolg van het aantal punten nasobirat (in dit spel zijn speedpoints genaamd), die gamers krijgen voor het verkrijgen van de overwinning in de competitie. Nu het spel zal niet de gebruikelijke verhaal. Dit kan het feit verklaren dat je de aandacht van de gebruikelijke arcade racen en waarschijnlijk beschouwd als een van de belangrijkste verschil tussen dit spel van vorige versies, waarin proefpersonen waren rode draad doorheen het project.

De nieuwe versie NFSMostWanted 2012 heeft u de mogelijkheid om hun lot te testen in verschillende soorten races, waarvan er vier, en het principe zijn ze op elkaar lijken. Bekijk de race heeft het volgende beeld:

 Sprint;

 Ring;

 Startplaats;

 Ambush.

Naar aanleiding van dit, als je in staat om te downloaden NFS Most Wanted, kunt u de allernieuwste mode "Ambush", die zal moeten af ​​van de politie auto te testen zullen zijn. Hierdoor kunt u vergeten uw eigen vaardigheid bij rijsnelheid te wijten aan het feit dat de prestatiekenmerken van de politie auto's zal constant ongetwijfeld hoger. Je wint alleen met behulp van sluwheid en behendigheid. Zelf tevreden over alles wat hierboven is geschreven kan een blik op de Need For Speed ​​Most Wanted video trailer.

Deze versie van het spel is nu beschikbaar voor smartphones. Dat is alleen volwaardige "chips" in het spel NFS Most Wanted op android eigenaar zal moeten kopen om bijna echt gameplay te verkrijgen.

 

Need For Speed ​​Most Wanted