Favorieten

Nemexia Evolution

Alternatieve namen: Nemexia online

Nemexia Online - browser based multiplayer online game waarin de speler de hele planeet zal de controle! Bouw van een strategisch belangrijke gebouwen, de bouw van de machtige en onoverwinnelijke vloot ruimte - al zijn uw prioriteiten in het spel. Alle planeten, die uw online game Nemexia ligt zeer dicht bij de sterren opent, net als in ons zonnestelsel. Treft een uitgebreid assortiment van verschillende gebouwen, verbeteringen en militaire uitrusting.

Doe mee met het spel Nemexia, door de manier, is eenvoudig en duidelijk, zelfs voor een beginner. In Nemexia registratie duurt slechts enkele minuten. Slechts vier velden van informatie over u en uw account activeren via e-mail en online game Nemexia weergegeven voorafgaand aan het in al zijn glorie Sway.

De ontwikkelaars hebben veel tijd deze component betaald, blijkbaar geloven dat dit de belangrijkste door het houden interesse in het spel.
Verrassend, als je het spel start Nemexia online spel interface die je in de eerste plaats dat je wacht te zien is in een futuristische stijl, in het algemeen, makkelijk in gebruik en een lust voor het oog van zijn buitengewone.

Gebouwen en schepen in het spel zeer mooi gemaakt en horloge razrostayuschimisya megakonglomeratami erg mooi, precies zoals het kijken om te zien hoe ruimteschepen reizen door de ruimte rondom uw huis planeet. Maar in de loop van een hemellichaam die wordt gegeven aan u, de kunstenaars van het spel voor een of andere reden niet weg inpluggen en vormen hun eigen indrukken van het dubbelzinnige verlaat.

Aanvankelijk wij toestaan ​​osvoitya en speel het spel online Nemexia via quests, we duidelijk uitleggen kenmerken van gameplay. By the way, in tegenstelling tot veel andere spellen Nemeksiya niet walging en onwil veroorzaken aan de eerste fase spelen, maar integendeel - vanaf het eerste moment dat je begon te spelen het spel online Nemexia, c eerste taken je iemand zich in deze interessante 'Wat er zal gebeuren: en originele universum en in uw ziel meer en meer lichten rente twinkelen? "- En jezelf dan vraag je.

In Nemexia, zoals in veel andere fantastische spellen, de strijd is voor de middelen. Blijkbaar is het probleem van de kollichestva wekt veel ontwikkelaars op het gebied van computerspellen. :) Nu, voor ieder van ons die begon te spelen Nemexia acute behoefte aan drie soorten bronnen: metalen, mineralen en gas. Zoals gebruikelijk in de wereld van vandaag, hebben alle middelen tot een einde komen, en dus gooi ze om de geest, precies zoals niet te ver te gaan, krampachtige organiseren van hun prooi. Middelen zijn de noodzakelijke elementen voor de bouw van gebouwen, wagenpark en diverse verbeteringen in het spel.

Oorlogsschepen zijn niet alleen nodig om te verdedigen tegen indringers, maar ook om een ​​aanval op de vijandelijke planeet Nemeksii. Natuurlijk, als het doel is niet de vernietiging van de antagonist, de dominantie over haar middelen zeker.
Alternatief producten ondersteunen de planeet fungeert energie - een ander type oogsten in het spel Nemexia. Het niveau wordt gehandhaafd dankzij de installatie bron op jullie planeet ontvangt energie ster, om het simpel te zeggen - zonnepanelen.

Na registratie in Nemeksii, kan de speler kiezen uit drie races, waarin hij zou willen aansluiten. Elk van de verschillende rassen, zowel extern als technologisch en deze keuze is afhankelijk van de nadruk van de ontwikkeling van je eigen planeet.

Galaxy Nemexia spelen waarin je gebracht, ziet er geweldig uit, en hun bezetting is altijd zodanig dat het starten van het spel, je hebt op zich in de buurt zo ervaren bondgenoten en interessante vijanden van verschillende niveaus van ontwikkeling. Dus het zal niet te vervelen - dat is zeker.

Heeft u ooit gedroomd van het reizen naar een onbewoond eiland? Take up! Tot uw beschikking - een enorme planeet! En iedereen op deze planeet alleen in je handen dankzij browser spel Nemexia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more