Bladwijzers

Neolands

Alternatieve namen: Neolands

Neolands Online - multiplayer browser spel, gratis, die een mooie Russische lokalisatie en gerelateerd aan de stijl van de fantasie heeft. Op genre online game Neolands Online otnostitsja van een deel aan een rollenspel en een deel aan de strategie, gescheiden enorme hoeveelheid quests. Een andere aangename verrassing van het project is dat elke speler kan bijdragen aan de ontwikkeling van het project zelf en de gamewereld.

Registreer Neolands spel niet erg veel tijd in beslag nemen. Alles wat nodig is van u - geef een accountnaam en wachtwoord voor beveiligde toegang. En wanneer uw scherm een ​​melding dat de registratie Neolands voltooid, kunt u veilig het spel te starten wordt weergegeven.

Onlangs, heel vaak blijkt dat de meeste moderne games hebben hun eigen levenscyclus, hebben voor zover hoe het spel speelt uit en weg met de race in de markt tot een einde gekomen. Neolands online spel is zeer helder en een goed voorbeeld van het soort werk kan worden gedaan online gaming community voor het ontwikkelen en onderhouden van het merk favoriete spel. Speel Neolands kan zelfs degenen die nog nooit een online game hebben gezien.

Beheerders zijn zeer nauw kijken naar de gameplay en geloven dat orde en tijdige bijstand in de problematische kwesties in het spel - dit is een van de prioritaire gebieden voor het beheer van het spel. Het is omdat het spel multovodstvo strengste verboden. Na het registreren van het personage dat je gemaakt wordt toegewezen zijn eigen totem, en zijn mening wordt bepaald door het tijdstip van de dag dat u de registratie hebt voltooid.

Distributie kenmerken van je spel held - het is uw eigen bedrijf, en niemand zal zijn keuze zal niet opleggen, maar geen korting het feit dat verschillende soorten klassen hebben een grotere behoefte aan prestaties en een kleinere - andere . Uiteraard zijn voorzien voor de verschillende klassen en verschillende soorten apparatuur, die altijd kan worden gekocht in gespecialiseerde winkels gelegen in het centrale plein van elke stad. Tot uw beschikking voor distributie zijn vijf kenmerken: kracht, gezondheid, intuïtie, intelligentie en reactie. Neolands online spel waarin je wilt alles af te wegen voordat u zich in de verdeling van de punten voor je spel personage.

Zijn niet verdwenen in het spel en ambachtelijke specialisatie. Om een ​​bepaald vak te leren, moet u een speciaal boek te kopen. Ze worden verkocht in de bibliotheek, gelegen aan Garden Street. Clans in het spel werkte goed. Eigenlijk, om een ​​clan te maken, moet je jezelf arm met een zekere mate van financiering van uw gilde grootte van het pictogram te vestigen op 14x14 en hebben een clan website. Voor degenen die problemen hebben met de laatste paragraaf hebben, kunnen wij u adviseren om gespecialiseerde hosting bedrijven, die de mogelijkheid om sites voor het gilde sjabloon te maken hebben gebruikt.

Eigenlijk, elke clan heeft de mogelijkheid om een ​​van de tegengestelde krachten elkaar kiezen: licht, duisternis, Equilibrium of Chaos. Gewoon binnen handbereik het vermogen op te bouwen en ontwikkelen van hun eigen clan dorp, die uiteindelijk kan veranderen in een enorm fort, dat een regeling voor jou en je teamgenoten zullen zijn. Blij dat de aanwezigheid van het kasteel, het gilde krijgt specifieke spel bonussen. Zoals u kunt zien, om het spel online te spelen Neolands zal veel mooier zijn als je bij je collega-vrienden.

Samengevat alle bovenstaande, ik moet zeggen dat Neolands - charmant en svoeboraznaya spel. Svoeobrazanaya omdat het erg moeilijk onder een bepaald patroon te brengen is door de open en hoogwaardige werkzaamheden van de toediening. Registreren en zorg ervoor dat je niet Neolands spelen nooit vervelen!

 

Neolands online registratie