Bladwijzers

NeverFate

Alternatieve namen: NeverFate

Populaire gratis browser fantasy game NeverFate online aanbiedingen om deel te nemen in de multiplayer gevechten, om zijn vechtkunsten te verbeteren, leren magische spreuken, uitvoeren spel taken, treden verschillende groepen en zelfs handel. Om dit alles te bereiken, moet je een computer met toegang tot internet alleen nodig hebt en zet het een van de volgende moderne browsers:

 Google Chrome versie 5. 0 (of hoger);

 FireFox 6. 0 (of hoger)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

De eerste stap op weg naar een onderhoudend tijdverdrijf - Doe mee met het spel NeverFate. En bestaat uit de volgende instructies:

1) uw geldige e-mail;

2) Het bewijs van de geldigheid door de ontvangst van de brief naar het adres code. Code moet worden gekopieerd en geplaatst in de tweede pagina van de sectie Registratie NeverFate;

3) De naam van het personage, op hetzelfde moment als een login op het spel in te voeren;

4) bepaalde persoonsgegevens. Zorg ervoor dat u de werkelijke geboortedatum omvatten, anders, bij detectie van fraude, je karakter kan worden gestraft of zelfs geblokkeerd. Op verzoek kan ook worden verwezen naar zijn huidige naam, woonplaats, hobby's, werk, enz.

5) moet Geslacht karakter hetzelfde als de jouwe te zijn, omdat anders alles zal hetzelfde slot geconfronteerd. Hier zal het nodig zijn om de klasse van uw toekomstige held (warrior of mage) te bepalen.

Verder is het noodzakelijk om kennis te maken met de gebruikersovereenkomst (u vinden op de hoofdpagina), met een gerust geweten bij het aanvaarden van het en volledig bevestigen, dus stap NeverFate online registratie. Door te klikken op de juiste, gelegen op de bodem drukt, gaat u naar de pagina "Afsteken" hoe je het spel speelt online NeverFate. Na het lezen, klik op "Next" en krijg een ander afscheid (maar van de lokale hogere machten). En pas na het klikken op de knop, zal je eindelijk begint te NeverFate spelen.

NeverFate online spel is een thuis voor vele verschillende personages, maar alle van hen hebben de volgende basiskenmerken:

= Sterkte held schade aangebracht + capaciteit van zijn rugzak;

= Agility ontwijken;

= Intuïtie kwaliteit kritische staking;

Gezondheid = aantal vitale energie;

Mana = hoeveelheid magische energie

= Kwaliteit Intelligence held magie schade aangebracht;

= Geluk geluk in alle aspecten NeverFate online;

Charisma = verhouding van de held andere wezens.

Al een breed scala aan messen, waarin je het spel online te spelen NeverFate, kunnen als volgt worden ingedeeld:

 Swords;

 Messen;

 Axe, bijl;

 Dubina, hamers;

 notenbalken.

Om een ​​meester van een soort van wapen te worden, moet u deze vaardigheden te ontwikkelen.

Op het gebied van magie online game biedt NeverFate de aanwezigheid van 14 lessen, die elk kunnen voorstellen om unieke items en spreuken gebruiken

1. General Magic.

2. De magie van het licht.

3. Magic duisternis.

4. Chaos.

5. Brand.

6. Aarde.

7. Water.

8. Air.

9. Boom.

10. Metal.

11. Ruimte.

12. Tijd.

13. Mentale kwestie.

14. Fysieke materie.

Als je niet kan beslissen wat voor soort klasse je het meest, kan oppervlakteactieve ze allemaal begrijpen. Maar als u kiest voor een ding, zal het aas in deze richting.

Aarzel niet: Speel NeverFate - vervolgens hun vrije tijd doorbrengen in een zeer onderhoudende manier. Natuurlijk, in dit korte overzicht is niet gedekt door een groot aantal interessante details, maar lees ze je in staat om "Encyclopedia", gelegen op de officiële website van het spel zal zijn. Als u wilt ongelooflijk avontuur en eindeloze vlakten van communicatie, doe mee!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more