Bladwijzers

Nooit Lands

Alternatieve namen: Nooit Lands

Lands nooit online - boeiend fantastische spel dat de fans van interessante avonturen zal imponeren. Nooit Lands online game is een verzameling van de meest interessante genres, zoals, bijvoorbeeld, strategie, en vele andere quests. Zowel kinderen als volwassenen - Speel het spel online nooit Lands zal interessant zijn voor iedereen. Met een hoofd ondergedompeld in de fascinerende gameplay, kunt u persoonlijk invloed op de uitkomst van de gebeurtenissen in de hele wereld. Het zal een geweldige vakantie van de eentonigheid van het dagelijks leven!

Lands Nooit Online game bevat geen grote computer-eisen vereisen. Alles wat je nodig hebt om te spelen is het besturingssysteem Windows XP / Vista / Windows 7, de meest voorkomende geluidskaart, toetsenbord, muis, web browser en een internetverbinding. Om te spelen Nooit Lands nodig hebt om uw profiel aan te maken in het spel, dus is het noodzakelijk dat de registratie is uitgevoerd Lands Nooit karakter, wie zal willen spelen. Om dit te doen in een speciaal formulier op de site om de naam van het personage waarvoor je wilt spelen, kies een wachtwoord en e-mail in te voeren, dus het ging om een ​​verzoek om bevestiging van de inschrijving. Nooit Lands goede registratie is niet verschillend van de procedure in dergelijke games is eenvoudig en begrijpelijk. Doe mee met het spel Lands nooit eindigt hier, dan kunt u direct doorgaan met de game.

Lands nooit online spel is gemaakt in 2004, dus het is een van de eerste bekende en zeer populaire multiplayer online role playing games. Maar omdat het spel is een hoop veranderd sinds de vooruitgang is niet op zijn plaats, zijn ontwikkelaars constant aangevuld met nieuwe en interessante details "goodies." Ontwikkeling van het spel is constant, zowel in technisch als in termen van het steeds toenemende aantal spelers. Door middel van dit spel spelen online nooit Lands zal zeer interessant en spannend. Het spel is gratis, zodat meer mensen beginnen het te spelen! Als een speler bereid is om echt geld te investeren in het spel - zo zal hij de kans krijgen. Natuurlijk, vanaf het begin van het spel de gebruiker is het moeilijk om de ervaring en strijd verdienen. Die ontwikkeling is sneller en makkelijker, je kunt gewoon het spel in sommige zak geld.

Elk personage in het spel heeft verschillende functies, zoals:
• Gezondheid
• Handigheid
• vermogen
• luck
• kennis, en vele anderen.

Ook heeft elke speler 33 verschillende vaardigheden en capaciteiten 38. Het ontwikkelen van parameters en kenmerken, waarvan de belangrijkste worden beschouwd, kunt u een uniek karakter aan te maken. Deze kenmerken worden geselecteerd volgens de individuele stijl van spelen. Zo Lands nooit spelen voor elke gebruiker een uniek karakter, hij persoonlijk heeft geschapen. Verdien ervaringspunten in het spel, kunt u deelnemen aan verschillende veldslagen. In dit geval, zodra een personage een nieuw niveau bereikt, zal hij nieuwe mogelijkheden, zoals betere persoonlijke kenmerken, nieuwe wapens, nieuwe kleren en spullen. Het spel was niet zonder "magische doping", krijgt de gebruiker allerlei elixers, potions, scrolls, die sterk vereenvoudigen het proces van het spel. Allemaal zijn ze verhoogd of andere kenmerken van het karakter, maar in tegenstelling tot de vaardigheden die zijn behaald door ervaring, doe dit dan alleen voor een korte periode van tijd. Bijgevolg moeten ze worden gebruikt in situaties echt nodig en verstandig de tijdelijke voordeel maximaliseren.

Geld in het spel zijn ongelovigen genoemd. Het enige dat ik wil kopen of verkopen, worden uitgewisseld op hen. Het kan van alles zijn, zoals kleding, wapens, verschillende andere producten. Het gebruik van uw echt geld spel, kunt u unieke artefacten, die veel sterker is dan de standaard te kopen.
Kan ervaring verdienen in het gebruik van een bepaalde beroepsgroep. Het kiezen van een klasse en de werking ervan, kan je niet alleen ervaring te verdienen, maar ook van niet-geloof.

Het spel heeft, zoals beroep:
• trader
• Dr
• alchemist en vele anderen.

Kan het spel ook worden gecombineerd in clans en families. Het is mogelijk om je eigen clan maken of deelnemen aan een bestaande.

De speler krijgt de mogelijkheid om krachten die toetreden:
• Light
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • schemering

Natuurlijk, elke kracht heeft unieke vaardigheden en vaardigheden die anders dan de rest zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more