Bladwijzers

Neverwinter Nights 2

Alternatieve namen: Neverwinter Nights 2

Spel Neverwinter Nights 2 verwijst naar role-playing computer games die worden gecreëerd stijl RPG. Gebeurtenissen in het spel vindt plaats in een fantasiewereld waarin je, als een belangrijke speler, moet u kerkers, bossen en steden te verkennen.

Computer spel Neverwinter Nights 2, kunt u deze downloaden op enige site die een dergelijke mogelijkheid biedt. Echter, in de meeste gevallen NWN2 gratis en zeer moeilijk om het spel moet je de schijf bestellen, krijgen.

Voordat u begint met Neverwinter Nights 2 te spelen, moet u controleren of uw computer voldoet aan de vereisten voor het spel:

1) Pentium 4 2. 0 GHz - Processor.

2) 512 MB - RAM.

3) 6.5 GB - vaste schijf.

Speel Neverwinter Nights 2 Je begint met het creëren van je personage. Waarin je moet kiezen welke ras en klasse waartoe het zal behoren. Tijdens de ontwikkeling van je karakter, je open te stellen toegang tot andere, prestige classes, evenals voor je zal leiden tot nieuwe kansen.

In Neverwinter Nights 2 personages hebben hun eigen unieke kenmerken:

1) Voeding - invloed op het vermogen van het personage tillen van zware voorwerpen, en ook schade aan de vijand en sloeg waarschijnlijkheid veroorzaken.

2) Behendigheid - is het vermogen van je personage om aanvallen te voorkomen en ontwijk de verschillende soorten wapens (melee of ranged).

3) Endurance - je weerstand index.

4) Intelligence - bepaalt hoeveel punten de vaardigheden die je krijgt als je naar een nieuw niveau, en heeft invloed op de spreuk ook.

5) Wijsheid - is het aantal mogelijke spell macht.

6) Charisma - is de mogelijkheid van magie, tovenaars, barden en paladijnen.

Van seks selectie zal afhangen van wat de personages en hoe ze zullen betrekking hebben op je karakter.

Neverwinter Nights 2 lessen zijn verdeeld in grote en prestigieuze. Fundamentele klassen zijn beschikbaar in het spel vanaf het begin, en prestigieus met de tijd.

De belangrijkste klassen in Neverwinter Nights 2 zijn:

1) Bard - een klasse die kan raken door middel van liedjes. Het kan ook angst veroorzaken en angst veroorzaken bij tegenstanders.

2) Barbarian - een klasse die niemand te vrezen. Tijdens de vermoeiingssterkte af en wordt het veel zwakker.

3) Warrior - deze klasse is universeel. Warriors zijn sterk in melee en uitstekende schot op verstandige afstand.

4) The Wizard - is een veelzijdige klasse voor goochelaars. Aan het begin van het spel van hen een beetje overredingskracht. Zeer lang te pompen tijdens het spel.

5) Druid - een klasse die de kracht van genezing heeft.

6) Priest - dit is de meest veelbelovende klasse. Hij is eigenaar van verschillende spreuken en magische vermogens.

7) Warlock - een magische klasse die spreuken gebruikt voor zijn charme. Tovenaar kan niet meer vaardigheden te krijgen.

8) Monk - een klasse die de vaardigheden bezit om een ​​goede melee.

9) Paladin - een klasse die zeer beperkt is in outlook.

10) Dodger - een klasse die een sterke schade heeft, maar het is zeer moeilijk te beheren.

11) Ranger - een hybride krijger en druïde. Dit betekent dat zij beschikt over de vaardigheden als een druïde, en een krijger.

12) Warlock - een klasse die vaardigheden bezit in de magie.

In Neverwinter Nights 2 quests die je op verschillende niveaus van complexiteit zal vallen. Je moet ze uitvoeren in volle kracht, om maximale punten te krijgen.

Stap in de wereld van Neverwinter Nights 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more