Bladwijzers

New Era

Alternatieve namen:

New Era Online - een gratis online role-playing game met de magische wereld en de volledige vrijheid van handelen. Je begint het spel in de stad, die bewoond wordt door verschillende personages en dieren, kies karakter je wilt en start uw reis.

In spel New Era registratie is zeer eenvoudig en zal u veel tijd om dit te doen niet te nemen, moet u:

1. Bezoek de officiële website van het spel.

2. Klik op "registratie".

3. Vul uw e-mail.

4. Voer het wachtwoord bedacht.

5. Herhaal opnieuw invoeren van het wachtwoord.

6. Klik op "Play".

New Era spel bevat zes grote races:

• dwerg;

• mensen;

• elf;

• vampier;

• erk;

• trol.

Gnome - de bewoners van de bergdalen, wordt hun werk verwerken diverse stenen wanneer ze zich voordoen is niet bekend bij iedereen, maar ze zijn verre verwanten van mensen in de strijd, ze zijn hard en sterk, ze weten dat een groot aantal spreuken, veel minder groei van mensen, maar de stroom kan worden vergeleken met andere rassen.

Man - zijn de gemiddelde kwaliteit, goede mensen leren, minder besteden ze op spreuken van magische energie dan andere rassen.

Elf - bosbewoners, zijn een van de meest aantrekkelijke wedstrijden, de meeste elfen zijn mages, worden ze vooral geassocieerd met de magie van de Dageraad van wapens voorkeur - boog, staf, personeel.

Vampire - de oudste ras, ras houdt niet van de mensheid kan haar uiterlijk veranderen om vijanden te misleiden, zij niet in de spiegel, doe de schaduw niet te hebben en gaan heel rustig. In de strijd, kan zijn kracht terug te krijgen, zijn een last voor de duistere krachten.

Orc - deze race kunnen worden onderscheiden door de groene kleur van de huid en de verschrikkelijke aanblik, ze zijn uitstekende vechters, waardoor vernietigende klappen, niet samenwerken met andere rassen.

Troll - verschrikkelijk ras, geen buitenstaanders dulden op hun land, sterk in de strijd en hebben een voorraad van vitaliteit aanzienlijk groter dan die van andere rassen hebben enorme klauwen en massief lichaam.

Speel het spel online New Era als je kunt voor jezelf en vrienden.

New Era online heeft zes verschillende klassen:

• Ranger

• Barbarian

• Master Shield

• Juggernaut

• Priest

• Mag

Ranger - vooral jagers, hun wapens Katharen, ze perfect boogschieten.

Barbarian - in de strijd, ze zijn erg wreed, ze willen om te vechten in de eerste flanken verkiest bijlen en stokken.

Master Shield - ze betalen de aanval van de tegenstander, tegen hem, ze hebben een goede reactie, goede lichaamsbouw, ze worden beschermd door een schild.

Juggernaut - grote krijgers, ga naar de wapenen in de strijd gebruiken verschillende zwaarden.

Priest - krijgers die kan fungeren als genezers in de strijd te ondersteunen hun bondgenoten, vechten met behulp van bot wapen.

Mage - de belangrijkste kracht van deze magische, weten vele talen en oefeningen die in strijd personeel m staaf.

In New Era, kun je spelen op elke PC die verbinding maakt met het internet.

Net als andere spellen, New Era heeft een chatruimte en forum, waar je niet alleen kan communiceren en vind antwoorden op uw vragen, maar ook om nieuwe vrienden te maken.

Wordt een van de helden van de sprookjeswereld en pak al het grondgebied van de New Era in hun bezit.

 

New Era online registratie