Bladwijzers

Volgende Machina

Alternatieve namen: Volgende Machina

Volgend Machina-spel verovert opnieuw de wereld.

Ontwikkelaar en uitgever, Housemarque, heeft in één persoon in 2017 een dynamische speelhal gepresenteerd met een bovenaanzicht. Het spel Next Machina, met zijn constante bewegingen rond de locaties, spectaculaire explosies, lichtgevende lasers, alsof het ons tientallen jaren geleden gooide, toen een vergelijkbaar onderwerp op het hoogtepunt van de mode was. Echter, alles nieuw, het is vaak net vergeten oud. Vertrouwend op dit postulaat raken velen met plezier betrokken bij de aangeboden geschiedenis, jonge ziel.

Van het verre verleden in de tijd van XXI

Het is niet genoeg dat om het spel Next Machina te spelen, dit zowel een stap in het verleden is als het thema zelf in overeenstemming is met de situatie. Alles ontvouwt zich in de wereld van de verre toekomst, wanneer de technologie zo menswaardig is ingegaan dat mensen zich geen minuut van het bestaan ​​zonder hen konden voorstellen. Zodra de robots weer bij bewustzijn kwamen, en beseften hoeveel ze sterker zijn dan hun meesters.

Reasonable streeft altijd naar vrijheid, en daarom rebelleerde de techniek, en de oorlog begon. Elke soldaat in de gelederen van mensen is zijn gewicht in goud waard, en daarom besluiten de meer leden van de mensheid om Next Machina te downloaden, hoe hoger de kans op overwinning. Op het slagveld verzaakt de vijandigheid niet. Machines hebben een doel gesteld om ons te vernietigen, zodat we de opstand onderdrukken om hard te werken. De strijd duurt 15 niveaus en elke keer dat het mogelijk is om verder te gaan, verschijnen nieuwe kansen. Maar niet alleen jij wordt sterker, maar ook de vijand. Op een dag zul je een bijzonder sterke tegenstander van de baas ontmoeten. Alleen door hem te verslaan, mag je doorgaan met het heroïsche pad verder te zetten.

Van het wapen is een goede set met verschillende dodelijke krachten:

  • Lasers
  • Elektrische installaties
  • Pushki
  • Rakety

Ook in de gelederen van de vijand, een verbazingwekkende variëteit, en je ziet regelmatig loopkolommen, pels of wielen verplaatsen. Natuurlijk zijn de aanvalskracht en het actieprincipe verschillend, dus het wapen tegen hen moet ook anders worden gebruikt.

Beginnend bij Next Machina om te spelen, moet je klaar zijn om snel te handelen, maar met opzet. Dit is een soort van test en training voor een goed antwoord. Zonder dat is het onmogelijk om te overleven in een dergelijke vijandige wereld, vooral gezien de voortdurende aanpassingen ervan. Aangezien het leger van mensen groeit, vordert en vecht, verbeteren robots ook. De situatie wordt gecompliceerd door het feit dat de plaats voor manoeuvres beperkt is en u niet in staat bent om naar een veilige afstand te gaan. Aan alle kanten explodeert iets, beweegt, schiet, ontsteekt. Gewoon reageren op een verandering in de situatie en het slagveld onder controle houden.

Perf Volgende Machina herinnert feestelijk vuurwerk eraan. En als je het geluid op vol volume inschakelt, word je verzonken door een gamma geluidseffecten, waarbij schoten, explosies, gerommel vermengd raken en God weet wat nog meer. De game biedt ook de Arena-modus, waar je kunt gaan voor de competitie met andere spelers. Hoe meer overwinningen je hebt, hoe steiler je status en de ontvangen leningen zijn leuk om te besteden aan het verbeteren van je vaardigheden en wapens. Spelers die veel plezier hebben ervaren, bekennen dat de aanstekelijke gameplay snel oponthoudt en niet meer loslaat. Je kunt je er alleen van losmaken door inspanningen te leveren, maar je gedachten keren nog steeds terug naar een helder, dynamisch stuk speelgoed.

De auteurs hebben ooit toegegeven dat het project is geïnspireerd door arcades uit het verre verleden. Ze hebben hun eigen versie gemaakt en besloten de retrostijl te behouden, dus dit verklaart de visuele speciale effecten en besturing van Next Machina. Het blijft alleen om de gameplay te starten en door verschillende niveaus te gaan, waarbij je je aansluit bij het bedrijf van andere gamers om hun eigen mening over het product toe te voegen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more