Bladwijzers

Need for Speed: Shift

Alternatieve namen: Need for Speed: Shift

Over het feit dat wat de onderzoekers waren de oprichters van de legendarische project NFS, hoorde alleen door degenen die ver virtuele ruimte en is niet vertrouwd met computerspelletjes. En iedereen die niet op de hoogte van het aantal hoeveel bijgewerkt gebleven, toegevoegd en maakte innovaties die dit project overleefd. Het spel Need for Speed: Shift - het is de volgende gedachte over dit onderwerp. Deze serie verschilt van de vorige games in die race wordt terecht beschouwd als een stimulerend middel, en niet de gebruikelijke arcade. Het enige nadeel, die in het algemeen zonder problemen kan besluiten na het bezoek van de onderwerpen op forum - de moeilijkheid in het controleren van de auto.

Samen met dit spel NFS Shift is de maximale realistisch en plausibel. Elke auto is uitgerust met camera's van de cabine, stuurwiel met pedalen, maar op de meest onbeduidende tyunninga geeft je de kans om dankzij de kostbare seconden in de wedstrijd te winnen. Met elke nieuwe race is waarschijnlijk een nieuwe kijk op je vertrouwde vervoermiddel zien. Net als de meeste dergelijke kansen voor echte autoliefhebbers. Met elke nieuwe stuk kunt u de stijl van het voertuig op de weg te veranderen. Eigenlijk deze veranderingen moet u oppassen voor de gehele gameplay.

Elk ras ziet er helemaal hetzelfde type, maar nog steeds van dit feit is niet verloren rente. Na deze, als je in staat om te downloaden Need for Speed ​​zal zijn: Shift hebben de kans om te leren over wat elke computer die de bestuurder in dit spel bevat verschillende schandalig gedrag zal zijn. Om te wennen aan de baan en het gevoel dat het volledig zal moeten reizen op geen enkele races.

Dit spel blijft de carrièreladder te gebruiken. De kans om een ​​nieuwe klasse speler te openen moet terdege Stars aandeel ervaring verzamelen. Dankzij uw vaardigheden, kunt u naar het bovenstaande klassen. NFS Shift downloaden mogelijk ook te wijten aan het feit dat er ten uitvoer worden gelegd in de mogelijkheid voor de race "op uitnodiging", die zal vechten met tegenstanders en van de alledaagse taken van passages had afgeleid.

In dit spel zul je in staat om alle mogelijkheden open te zijn, zoals in het merendeel van de gameplay is specifiek uitgesproken over de persoonlijke kwaliteiten van de speler. En in al deze steun vertegenwoordigde geannuleerd (op conclusies gaming critici is een van de beste voor alle projecten) en prachtige graphics (die is uitgegroeid tot een traditie) muzikale ondersteuning.

En voor smartphone android Need for Speed: Shift voor de PC en hebben de mogelijkheid om de multiplayer partijen, socialiseren en te concurreren met andere spelers in het spel en met verschillende delen van de wereld. Wanneer u het klassement, met uw vaardigheden en alles wat je van het niveau van rivalen voor het schatten van rijkwaliteiten hebben bereikt openen.

Vooral bekend onder de deelnemers van de gameplay is een duel mode, het kiezen van welke Need for Speed: Shift machine voor elk nieuw ras ontmoeten nieuwe.

 

Need for Speed: Shift