Bladwijzers

Need for Speed: The Run

Alternatieve namen: Need for Speed: The Run

Over wat de games NFS project hebben alle informatie van kinderen tot volwassenen, van race-liefhebbers aan degenen die niet veel onder de indruk van hen. Het spel Need for Speed: The Run is een andere geavanceerde voortzetting van de legendarische project dat zal openen op bepaalde grens laatste driver talent en winst uit de loop van het spel maximaal plezier. Het project geteisterd door een groot aantal wijzigingen en gemaakt van alle eerdere versies, maar alleen de beste eigenschappen. Op tentoonstellingen en presentaties met veel plezier doen demonstraties van alle voordelen van dit project. De belangrijkste verandering in het spel is in het uiterlijk van de hoofdpersoon. Momenteel zijn er geen onscherpte, die zit op de bestuurdersstoel, en is nu al een volwaardige karakter, die in staat is om de auto te verlaten, te verbergen voor de politie, zie mooie meisjes, geniet van uw favoriete frisdrank, terwijl het niet stijgen van de bestuurdersstoel ingediend hij. En zelfs als deze maatregelen worden uitgevoerd alleen in Need for Speed: The Run videoclip en gescripte scènes, maar dit evenement is al wijst in de positieve richting van de ontwikkeling van het project.

Gezien het feit dat het project wordt gebruikt bij het maken van de engine, Frostbite 2, werd de opmars beoogde toekomstige foto's in het spel, namelijk de verplichting om te voldoen aan deze kwaliteit en helderheid. Dat is wat er gebeurd met alle ontwerpers die actief deelgenomen aan het project te bereiken. Verschil met zijn voorgangers NFS The Run pc is in felle kleuren, maar ook door het project de kans om te beseffen de waarschijnlijkheid toegepast gedeeltelijke vernieling. Uw machine zal nu in staat zijn om te springen in een sloot of een val van een klif als je geen tijd hebt om te draaien of het zal niet in staat zijn om de controle te herwinnen. Veel beter om een ​​dramatische variabiliteit in het slechte weer. Bijvoorbeeld, wanneer je begint te reizen over de uitgestrektheid van de woestijn canyon of op uw auto voorruit krijgt een golf van zand en kleine steentjes, die zal lijken zo realistisch dat je zult denken dat daadwerkelijk zijn nu in een van de woestijn of canyon. Een sneeuw dag spel NFS The Run zal u helpen om plezier van de crunch net gevallen sneeuw onder de wielen van een voertuig, die gepaard gaat met unieke motorgeluid.

Dankzij de verhaallijn van het spel zal je blij zijn. De hoofdpersoon in het spel wordt voorgesteld als een professionele chauffeur, die geld voor het leven produceert door middel van deelname aan de meest uiteenlopende derde race. Alleen nu moet hij hun vermogen door middel van workshops overwinning in de grote wedstrijden in de uitgestrektheid van de Amerikaanse westkust te tonen. In feite is dit het belangrijkste idee achter het spel. Nu is de essentie van het spel is om de lange termijn, die is opgesplitst in verschillende secties passeren. Ondertussen bent u verplicht om alleen te downloaden Need for Speed: The Run, om te genieten van het unieke landschap dat buiten het raam knipperen. Allemaal hetzelfde project niet de waarschijnlijkheid van voortzetting en vervolging van georganiseerde met deelname van andere bestuurders of dezelfde agenten uit te sluiten.

En is dat het beheer en het perceel is er een mogelijkheid van een claim, maar in Need for Speed: The Run neemt geen verwijten veroorzaken.

Haast NFS The Run te downloaden, om een ​​andere mooie serie project getuigen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more