Bladwijzers

Need for Speed ​​Underground 2

Alternatieve namen: Need for Speed ​​Underground 2

NFS underground 2 spel is een computerspel over racen, waarin je kunt niet alleen afspelen op uw computer staan, maar ook op het netwerk. Dit spel behoort tot de arcade race-simulator en is een vervolg op Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - een spel voor echte liefhebbers van het racen. In het spel plot gelegd tuning voor auto's die betrokken zijn bij straatraces.

Gedurende het spel zal verschijnen voor je over NFS underground 2 video. Deze video's onthullen de plot van het spel, laten u kennismaken met de regels.

Download Need for Speed ​​Underground 2, kunt u op elk site die deze functie biedt. Ook het spel NFS underground 2 kunt u via torrent, populaire file downloader downloaden.

In het computerspel NFS underground 2 Russische auto's zijn alleen beschikbaar in de Europese versie van het spel, in de Amerikaanse versie van de Russische auto niet.

U zult NFS underground spelen 2 races in de volgende feesten:

1) Ring - dit is de makkelijkste vorm van racen en het wordt traditioneel beschouwd. Uw taak is hier de eerste tot de laatste ronde race te voltooien.

2) Sprint - een soort van races, waarin je nodig hebt om het eerste item van de eerste naar de tweede.

3) Drag Racing - een race voor een korte afstand. Tijdens het u nodig hebt om snel te reageren op veranderende, is het niet hobbel in andere auto's en objecten en nog belangrijker - het is als eerste te eindigen.

4) Drifting - een soort van races, waarin je nodig hebt om meer punten scoren dan je tegenstanders. Punten je krijgen tijdens de drifts, maar het belangrijkste is niet te crashen in de omheining. In drifting bijgewoond vier rijders.

5) Straat X - is een circuit ras verbeterde complexiteit. Door welke route je rijdt is niet bekend. In dit type van het racen kun je geen gebruik maken van een extra versneller.

6) Professional League - is een veelzijdige ring races, ze zijn speciale routes toegewezen.

7) Free Ride mode - In deze modus kun je naar een nummer en elk spoor. Het belangrijkste in deze regimes onthouden van botsingen. U kunt ook gebruik maken in deze race andere bestuurders.

Het spel Need for Speed ​​Underground 2 rijdt u in dergelijke gebieden

1) City - dit is de gebruikelijke fictieve stad Bayview, die vergelijkbaar is met de moderne Los Angeles.

2) Airport - is een eenvoudige gebied waarover voortdurend vliegen vliegtuigen.

3) Beacon Hill - is een afgelegen plaats in het spel.

4) Lengte Jackson - dit is een ongewone omgeving, maar hier zijn voortdurend racen.

5) Corner haven - is een gebied dat is verdeeld in verschillende onderdelen: de westelijke en oostelijke.

Tijdens de race rijdt u tijdens verschillende weersomstandigheden: regen, sneeuw, en gewoon zonnig weer. Races zal worden gehouden, zowel dag en nacht. U wordt uitgenodigd om te verschijnen in diverse tijdschriften voor het winnen van races.

Het spel Need for Speed ​​Underground 2, zal je speelt namens Rachel Teller, het 27-jarige meisje.

Start je spannende reis in de wereld van ongelooflijke drift Need for Speed ​​Underground 2. Stel dat je geluk en je zult een echte racer onoverwinnelijk geworden.

 

Need for Speed ​​Underground 2