Bladwijzers

Ninja-saga

Alternatieve namen: Ninja-saga

Ninja Saga Game: Naruto is bij ons again

Als je fan bent van de anime-serie over Naruto Uzumaki, is het niet verrassend dat je hartslag sneller werd toen je het MMORPG-speelgoed van de browser zag over zijn nieuwe avonturen. Laat het spel Ninja Saga niet lijken op de originele plot van het geanimeerde product, maar alle sleutelfiguren zijn aanwezig en nemen periodiek deel aan het squadron van het hoofdpersonage.

Het spelproces kan in twee componenten worden verdeeld: gevechten aan de ene kant, en speurtochten, handel, communicatie en verkenning van de ruimte aan de andere kant. Hierdoor is het spel gevarieerd en omdat alles gebeurt tegen de achtergrond van ongelooflijk kleurrijke landschappen, ontvang je een enorme hoeveelheid kleurentherapie.

De stijl van anime bevat veel speciale effecten en je kunt er zeker van zijn dat Ninja Saga elke keer met verschillende trucs moet spelen. Zelfs het spelscherm ziet er altijd helder uit, bonte kleuren met pictogrammen die het niveau van chakra, vaardigheden, vaardigheden en andere gegevens of bedieningsknoppen aangeven.

Ninja-personages en schools

Het binnenkomen in de wereld van Naruto kan zijn na het activeren van je account, die wordt voorafgegaan door Ninja Saga-registratie. Voer het e-mailadres en wachtwoord in en bevestig het opnieuw. Ga dan akkoord met de gebruikersovereenkomst en klik op "registreren". Of gebruik een andere optie om in te loggen via Facebook, Twitter, Google+ en VKontakte.

novicen krijgen een bescheiden keuze: meisje of jongen. Maar tijdens het passeren van gamefasen en het voltooien van missies zullen er nieuwe gezichten beschikbaar komen, volwassener en bekwamer. Je kunt Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke en Iruka zelfs uitnodigen voor je team.

ingedeeld door helden in drie gevechtsscholen:

  • Taydzyutsu. In deze richting wordt de nadruk gelegd op training in het uitvoeren van tegenaanvallen en het blokkeren van vijandelijke aanvallen.
  • Ninjutsu Leerlingen worden getraind om blokken van de vijand te slaan en aanzienlijke schade aan te richten.
  • Genjutsu. Deze school wekt lenigheid en flexibiliteit bij de leerlingen om de slagen van de vijand te voorkomen, snel te bewegen en onverwachte aanvallen op zichzelf te maken.
Er zijn voordelen voor

van elke richting, maar er zijn ook nadelen, en met alle punten moet rekening worden gehouden door spelers voor het gevecht op de baan te zetten. Ervaring hierin zal geleidelijk aan komen, omdat een eenvoudige beschrijving niet het hele beeld geeft van de talenten van de personages. Alleen door ze in de strijd te ervaren, kun je de aspecten van de kenmerken van elk herkennen.

Magiya speurtochten en gevechten over de principes van scholen "jutsu"

Voordat het gevecht begint, moet je je "bende" samenstellen, en de keuze zal worden geholpen door beschrijvingen van de karakteristieken van de personages, weergegeven tegenover de portretten op een speciaal scherm. De strijd zelf wordt in verschillende fasen uitgevoerd en je stuurt zelf je personages met behulp van verschillende technieken en super-tools. Het verkrijgen van meer punten zal QTE helpen, als je lenig genoeg bent wanneer een afbeelding van een bepaalde knop op het scherm verschijnt, moet je het op het toetsenbord vinden en sneller drukken.

Verbeter de kwaliteit van helden om de klus te klaren, die de Hokage geeft. Ze zijn allemaal gevaarlijk en worden geassocieerd met gevechten. Nadat je het gewenste punt hebt bereikt, maak je je klaar om de schurken te ontmoeten, die meestal tot de organisatie Akacki behoren.

Lang om een ​​bestemming te vinden is niet nodig als u een automatisch navigatiesysteem gebruikt dat u comfortabel en snel naar de plaats brengt.

Minovinv 22 level Ninja Saga, je komt in de Arena, waar de meest spectaculaire PvP-strijd plaatsvindt. In eerste instantie selecteert het systeem zelf tegenstanders op basis van je beoordeling, die bestaat uit: groepssamenstelling, niveau van pompende dingen, schaal van vaardigheden.

Samenvattend kun je het spel gerust eersteklas noemen in zijn genre. Fans van anime en browser-RPG zullen worden bewonderd, vooral omdat het is Russified.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more