Bladwijzers

No Man's Sky

Alternatieve namen: No Man's Sky

spelen Sky mastering ruimte No Man's.

In de ruimtethema gecreëerd veel gokkenproducten, maar het idee blijft niet alleen de spelers maar ook de ontwikkelaars zelf wekken. Onontgonnen ruimte geeft aan de verbeelding, zodat verrassingen onvermijdelijk auteurs, en gamers zullen blij zijn om nieuwe ideeën te accepteren. In juni 2016 geplande release van een nieuw project dat werkt studio Hallo Games. Spel No Man's Sky zal een enorme zandbak, waar je eindeloos reizen, het bestuderen van de onzichtbare planeet met unieke flora en fauna worden.

Space Simulator biedt single-user en multiplayer spelmodi, en & nbsp; op hetzelfde moment voor PC & nbsp; en PS4.

Een interessant feit is het begin van de werkzaamheden aan de Toy & ndash; Het is ontstaan ​​in de cirkel van de vier mensen achter gesloten deuren. Gedurende het jaar, niemand in het bedrijf had geen idee dat in een kleine kamer kookt creatief proces, en al een unieke motor en een eigen spelomgeving. Nu is de groep uitgegroeid tot 13 ​​mensen.

In 2014, het project werd gepresenteerd op de E3, en werd genomineerd voor drie awards en won in de geest van ' Best Original Game"en"Beste spel van onafhankelijke ontwikkelaars." Echte fans van het genre droom van Sky downloaden No Man's op de erkenning van zijn critici alleen brandstoffen de belangstelling voor het nieuwe product.

onderzoeken melkweg.

planeten binnen het spel zo veel, en worden gegenereerd elke keer nieuw dat de reis je waarschijnlijk niet worden vrijgegeven. Aangezien de doelstelling van de auteurs was om spelers om hun eigen geschiedenis te schrijven, dat bepaalde scenario's moeten volgen, is er niet. Bewegen tussen sterrenstelsels, nieuwe planeten, en hen te verkennen. Het zal mogelijk zijn om een ​​nieuw soort dier of plant vinden? & ndash; scannen, en ze verschijnen in een gemeenschappelijke database. U kunt komen met hun naam en meld je naam te vereeuwigen in enorme gaming bibliotheek. Als je gedroomd van glorie ontdekker, hier is het.

De atlas zal worden geschreven ontdekking en andere spelers, en je zult zien zijn er vele ontdekkingen gedaan door iemand anders voor je. Landing op nieuw terrein, is het mogelijk om de verwoeste tempels van de verloren beschaving, de ongewone, geheimzinnige technologie en vernietigd schepen te detecteren. Sommige voorwerpen zullen behulpzaam & ndash; verbeteren van de kwaliteit van uw pak of schip.

Het verkennen van de planeet, moeten we niet vergeten dat de weg van het licht koud in de directe omgeving & ndash zal zijn; woestijn en warm, en alleen die, die zich op een optimale afstand kan levensvatbaar zijn. Volgens de ontwikkelaars, slechts 10% van alle hemellichamen mogelijk bewoond door levende wezens en hebben vegetatie.

U krijgt een betrouwbare pak om zichzelf te beschermen tegen een vijandige omgeving & ndash nodig; straling, zuur, een giftige mist. Ontdek de wereld op verschillende tijdstippen van de dag, zoals sommige gedetineerden verschijnen alleen in de middag, en op zijn hoede voor mutanten en roofdieren.

Een beetje meer, en je kunt de No Man's Sky downloaden. Na de officiële release, zal het voortdurend worden bijgewerkt, en er zullen nieuwe mogelijkheden, technologie en ruimte. Terwijl iedereen is slechts één schip van Sky No Man's op een pc, maar met de mogelijkheid om deze te verbeteren, aan te passen aan verschillende functies: handel, gevechten, exploratie.

  • Processor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Sky No Man's - zandbak grootte van het heelal!