Bladwijzers

Nords: Heroes of the North

Alternatieve namen: Nords: Heroes of the North
Igra Nords: Heroes of the North - uitgegroeid tot een held van het Noorden.
V genre MMO strategy game verschijnt Nords: Heroes of the North (Noorderlingen: Helden van het Noorden). Eenmaal op de ijzige land van dit land, zal je een vreselijke kwaad dat deze streken geregeld tegenkomen. Uitgegroeid tot een van:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust voordat er een oorlog tussen hen, en dit is niet goed gaan in de harde wereld, maar vandaag vijanden veel meer kwaad en bloeddorstige, om hun kleine geschillen verder te verwennen. Het is tijd om zich te verenigen voor een serieuze strijd, het verzamelen van een leger van de beste krijgers. Toen kwam het moment van de waarheid, wanneer de Nords: Helden van het Noorden om te spelen - een grote eer voor elke gamer die wil zijn loyaliteit te bewijzen. Door de combinatie van menselijk vernuft, de kracht van orcs en magie van de elfen ', zijn helden komen samen in allianties, om beter te weerspiegelen de aanvallen van boze geesten. U voorbereid op de belangrijke rol - het nemen van verantwoordelijkheid, te verhogen legers naar een nieuw niveau.
Trudny weg van de krijger.
Pervye stappen om het koninkrijk te herstellen moet worden gedaan zodra de Nords: Helden van de Noord-registratie. Het kiezen van een aantrekkelijke wedstrijd, de studie van de situatie van binnenuit. Het is triest, maar het land is volledig in verval, en we moeten de handen uit de mouwen, te beginnen om te werken. U wachten op PVE en PVP gevechten waar vijanden geworden virtuele monsters en echte spelers, besloten om hun kracht en je slagveld te testen.
Ne bang voor gevechten, omdat ze gehard tekens ervaring en kracht te winnen, het verbeteren van vaardigheden en krijg bruikbare voorwerpen. alleen gehard karakter - Picking up op uw feest de beste vechters, kan niet bang voor frequente storingen en tijdelijk zijn. de ontwikkeling van het koninkrijk - in aanvulling op tal van oefeningen op het slagveld zal een meer vreedzame bezigheid. Mijnbouw - een noodzakelijke voorwaarde voor de bouw van huizen en industriële gebouwen. Ontwikkelen van mijnen, het ontwikkelen van een paddestoel tuin, vergeet niet over de brouwerij en de visserij hut. Voor het leger hebben speciale oefenterreinen en kazernes, evenals belangrijke apparatuur:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy kunnen belangrijke taken uit te voeren, en kies in het menu: Goals, avontuur en zoek naar dorpen. Door het selecteren van het doel, gaat u akkoord met de snelle inval in vijandelijk gebied en voltooi de plundering van haar middelen.
V avonturen die je zal worden toegezonden aan de missie, de precieze coördinaten en werkomstandigheden. Alleen volledig uitvoeren, kunt u rekenen op de nieuwe.
Esli besloten om te gaan op zoek naar dorpen, tot een gevaarlijke tocht die niet per se uw overwinning heeft te beëindigen. Hier is het noodzakelijk om de regelingen vangen, hun dominantie over hen voortdurend gehandeld inkomen uit de productie en ontwikkeling in kas. spelers alleen inbreuk maken op een dergelijke gebeurtenis, die wist de te versterken en te bouwen voldoende stroom. iPlayer Nords: Heroes of the North shareware. Dit betekent dat alle van de nuances van het spel voor u beschikbaar zijn gratis, maar er is een VIP-functies die het mogelijk maken voor echt geld om een ​​aanvulling op eerder het niveau van de helden en legers te verhogen kopen. Op een bepaald bedrag beschikbaar om nuttige items te kopen, ontbreekt dus in eerste instantie. Bovendien, het leger kocht meer levensvatbaar - draagt ​​minder verliezen in de gevechten, effectief beroven en aanvallen buren. Deze punten zijn alleen voor ongeduldige gamers die willen alle voordelen sneller te krijgen. Maar zonder geld, kunt u zelf-feed om alle verbeteringen te krijgen - moet gewoon een beetje geduld. Maar om ervaring en vooruitgang in het spel te krijgen zal helpen om allianties met andere spelers.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more