Bladwijzers

NosTale

Alternatieve namen: NosTeyl

Onvergetelijke avonturen geeft zijn spelers NosTeyl spel waarmee je een reis door de magische wereld van anime. Hier vindt u onverwachte wendingen, interessante karakters en spannende gevechten met tegenstanders te vinden. Is fantasy game NosTale maakt een zeer individuele benadering van de keuze van je eigen personage, uit wiens gezicht en je kunt gaan van de eenvoudigste tot de reiziger prachtige tovenaar of een dappere krijger. De speler zelf geeft zijn held die vaardigheden en kwaliteiten die het wil zien. Hiermee tekens uniek. Maar het unieke karakter van de beelden - dit is niet het enige goede nieuws voor degenen die gaan om de wereld NosTeyl ervaren.

Een andere goede feit: in de strijd en je held reis zal niet per se eenzaam. Na NosTale online game maakt zijn gamers een schitterend aanbod - een vriend en assistent, die nuttig zal zijn in elke situatie. Een dergelijke benadering wordt beschouwd als de rigueur voor spelontwikkelaars. Het beest zelf te temmen, we moeten het gewoon - het monster verslaan. Degenen die dit probleem hebben van kracht is, kan niet overleven op. Getemde dier hoeft niet te veel te brengen - het is, dankbaar, natuurlijk zul je na het verslaan van het monster komen rennen en word je vriend en kameraad in welke veldslagen en reizen.

NosTale online registratie is zeer eenvoudig en gebeurt in drie stappen. Om uitgegroeid tot een van de spelers in hun respectieve gebieden moeten een gebruikersnaam dat is de naam die je virtuele personage zal leven geven. Volgende - een wachtwoord en vergeet niet uw e-mailadres bevatten. Om te registreren ook nodig om de game client downloaden en installeren. Gewoon nodig om de aanwijzingen die het spel geeft volgen en je zal slagen! Eerst in het spel zal je een gewone vreemdeling geworden. Dit is het eerste niveau, het niveau van beginners. Maar zodra u begint om online game NosTale spelen, bent u bij ons nieuwe kansen. Ten eerste, van de vreemdeling kan gemakkelijk vinden jezelf in de zwaardvechter. Nou, niet zo gemakkelijk, natuurlijk, want als het zo makkelijk, het zou absoluut geen reden om stam te zijn, is het niet? Het verkrijgen voor zichzelf nieuwe en nieuwe magische vaardigheden, kunt u ook het bezit komen van de boog in zijn arsenaal te krijgen en bijgevolg wordt een boogschutter. Tot slot, als je echt echt toveren jagen, neem dan - je weg naar tovenaars. Dit alles voor de beginnende wandelaar zal alleen mogelijk zijn als het level 15 bereikt. Het heeft drie belangrijke beroepen die NosTeyl karakter kan beheersen. Meester zwaard, boog of toverdrankjes - dit is een keuze naar eigen smaak. Over hen kunnen we praten in meer detail.

Zwaardvechter kan vechten met meerdere. Hij, uiteraard, een strijd zowel dichtbij als veraf. Vakkundig zwaaiend met zijn wapen, heeft hij de kracht van de vier elementen. Het is erg moeilijk om te kwetsen, en zeker - te doden, omdat het opgelegde Kamer veiligheid en zhiznesohranyaemostti.

Op tegenwicht zo'n krijger kan alleen een andere zetten - boogschutter. Dit toestel is snel, het vangt de aandacht van alle. Zijn apt pijlen raken van de vijand in melee en ranged combat, en achter hem de hele natuur, heeft hij op geen enkele manier van energie. Misschien is dat wat geeft hem een ​​unieke kans om de vijand te vergiftigen midden in de strijd. Hij doet het met spreuken.

Maar nog meer krachtige spreuken en links naar de krachten van de natuur heeft een goochelaar. Dus iemand die, als hij bijna niet een wapen nodig. Immers, hij is goed gewapend met spreuken, magische rituelen en andere magische apparatuur.

In NosTale kunnen spelen en collectief. Bijvoorbeeld, om een ​​vriendelijk gezelschap ontmoeten in 5-15 spelers en georganiseerd te gaan op een monster. Een dergelijke methode voor het doden van ongewenste fantastische mammoet genaamd de raid.

Vechten op verschillende manieren. U kunt een open strijd te creëren. Dan vechten en in staat zijn om hun superabilities toepassing elke mage, archer, zwaardvechter of een beginner, net in het spel. En u kunt een strijd "voor het" regelen. Deze strijd zal gesloten worden beschouwd en deel te nemen, niet iedereen kan. Hier vechten alleen bepaalde spelers. Maak zelf zo'n bloedbad overal in het spel kan zijn met een speciaal drankje. In het spel zal je veel geheimen en nuances te vinden. Maar het leren over hen kunnen alleen proberen om een ​​rol in spelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more