Bladwijzers

Nova: Iron Galaxy

Alternatieve namen:

Nova: Iron Galaxy is een interessant ruimtestrategiespel. De graphics zijn goed, er zijn ook geen opmerkingen over de voice-acting en muziekkeuze.

In dit spel zul je:

  • Beheer je eigen ruimtestation
  • Bouw en verbeter een vloot van schepen
  • Handel met naburige stations
  • Ontwerp nieuwe schepen

Bedenk voordat je Nova: Iron Galaxy gaat spelen de naam van het station dat je tijdens het spel gaat besturen.

Hierna vind je een kleine en niet al te opdringerige tutorial, waarin je de basis van het spel wordt uitgelegd. Je zult moeten handelen, zelf beslissingen moeten nemen, die bepalen hoe snel je buitenpost in de ruimte zich zal ontwikkelen.

Hoewel u de leiding heeft over het station, maakt het deel uit van de republikeinse vereniging, daarom moet u de bevelen en instructies van de leiding van deze vereniging opvolgen.

Het succes van veel missies hangt af van de sterkte en kracht van je vloot. Probeer het zo groot en sterk mogelijk te maken.

Pas bestaande scheepsontwerpen naar wens aan, of maak je eigen ruimteschipmodel helemaal opnieuw.

Het is erg belangrijk om een krachtige vloot in het spel te hebben. Zonder een sterk leger kun je tijdens het spel niet veel ruimtegevechten winnen.

Word lid van een van de bestaande galactische allianties of maak er zelf een. Zonder bondgenoten die je kunt vertrouwen, zal het erg moeilijk voor je zijn om te overleven en de zeer onstabiele Rennie-sector te beheren. Chat met spelers over de hele wereld en vind misschien zelfs echte vrienden onder hen.

Het vechtsysteem is niet ingewikkeld, de gevechten vinden in realtime plaats, je hoeft alleen maar de doelen voor je vloot te specificeren, en dan zullen de kapiteins van de schepen er alles aan doen om de strijd te winnen.

Tijdens het spel moet je aan diplomatie deelnemen. Niet alle overwinningen in het spel worden met militaire middelen behaald, soms kunnen woorden niet minder succes behalen.

Er zijn dagelijkse taken en beloningen voor het voltooien ervan. Als je eraan denkt om het spel elke dag aan het einde van de week te bezoeken, ontvang je interessante prijzen.

Waardevolle geschenken en interessante taken wachten op u voor de seizoensvakantie.

Er is een winkel waar je in-game valuta en andere nuttige middelen kunt kopen, evenals uitrusting door er echt geld aan uit te geven. Het is niet nodig om dit te doen, maar als je de game leuk vond, kun je de makers op deze manier bedanken.

De uitgestrektheid van de ruimte wacht op jou om je schepen te sturen om het te verkennen. Naast eenvoudige nieuwsgierigheid, brengt dit materiaal mee dat nodig is voor de ontwikkeling van uw station.

Tijdens het spel moet je zowel verhaalmissies als extra missies voltooien die worden geopend terwijl je de ruimte rondom je station verkent.

Het spel ontvangt regelmatig updates met fixes voor bugs of bugs. Maar daarnaast verschijnt er voortdurend nieuwe inhoud en worden er van tijd tot tijd zelfs grote toevoegingen uitgebracht.

U kunt

Nova: Iron Galaxy gratis downloaden op Android door op de link op deze pagina te klikken.

Als je de mysteries van de ruimte wilt ontdekken en een heel squadron van ruimteschepen onder je commando wilt krijgen, installeer het spel dan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more