Bladwijzers

Odin Quest

Alternatieve namen: Odin Quest

Odin Quest online - gratis browser is een fantastische role-playing game, waarvan de inhoud echo's de verhalen van Scandinavische mythen. Het project is in handen van Youjoy. De makers hebben al het mogelijke gedaan om u tevreden te maken. Schema van de wedstrijd op het hoogste niveau, de gameplay is rijk en goed gebalanceerd, heldere wereld van gedetailleerde en onvergetelijk. Impressies van het spel zijn echt lang, het is niet elke dag dat je de kans om zo'n fascinerende wereld die voorheen alleen beschikbaar waren voor de goden was te bezoeken. Maar nu gewone mensen leiden hun oorlog hier, als voor de goden deed. Echter, hoewel de mensen voelen en worden ware meesters hier, de goden hebben het recht om evenementen op de locaties waar je bent de controle en zullen worden Odin Quest spelen voorbehouden. Je zult een enorme concurrentie, gevaarlijke reizen, felle gevechten en massale zoektocht opdrachten over diverse onderwerpen.

Om te duiken in de maalstroom van spannende avonturen, u Odin Quest registratie nodig. Om een ​​account aan te maken, u informatie vertellen zoals gebruikersnaam, e-mail, wachtwoord (herhalen). Daarnaast moet u zich ervan bewust dat de registratie in het spel Odin Quest impliceert de aanvaarding van de regels en een vinkje op de juiste plaats automatisch waard.

Leuk dat Odin Quest online game verschilt relatief bescheiden systeemeisen. In aanwezigheid van een moderne browser en een internetverbinding, kunt u genieten van de gameplay, zelfs als uw pc niet hoge instellingen hebben.

Voordat je begint te spelen Odin Quest , u moet beslissen aan welke kant je wilt vechten. Eeuwige thema van goed en kwaad, en raakte de virtuele wereld. Hier kunt u ofwel een lichte of donkere kant te kiezen. Dan moet je de meest geschikte klas uit de volgende lijst te kiezen: jager, moordenaar, mage, warrior, priester. In de rol van een rechtmatige bewoner, kunt u genieten van alle gebeurtenissen die bereid script waren.

Als je dapper genoeg bent, ga op schattenjacht in diepe golvende vlakte. Dit is de plek waar je de onnoemelijke rijkdom, beschermd door de goden zelf op te slaan. Van tijd tot tijd sturen allianties strijders die vrijwillig deze moeilijke test. Het risico is natuurlijk groot, maar zeer gerechtvaardigd. Met een beetje geluk in de voorkant van je alliantie hebben nieuwe perspectieven. Spannend avontuur en zal deelnemen aan de strijd om het eigendom van de stad Medegeyt. Het spektakel van de massa molen zal zelfs verbazen de meest geavanceerde. Immers, de kans om chatelaine Medagate worden, krijgen in het stadscentrum en in bezit nemen van het standbeeld niemand wil vrijwilliger te missen. Daarom heeft elke deelnemer is bereid te vechten tot de laatste, en in een gevecht kan soms convergeren honderden helden. Nou, als het lijkt een beetje sensatie je recht in de arena. Wees ervan bewust dat dit een plaats waar de goden had geconcurreerd, en de gewone man mag hier niet bemoeien, als het niet volledig vertrouwen in hun capaciteiten. Weeën zijn niet komisch, alle waardige tegenstanders en gewoon niet van plan op te geven op uw genade. Dus zelf bepalen wat te doen, want deze wedstrijd is niet voor bangeriken.

Game Odin Quest verschilt ruime locaties. En is beschikbaar voor alle onderzoeksgebieden. Bonus is de mogelijkheid om mounts te gebruiken. Huisdier is niet alleen bruikbaar als een middel van vervoer, maar ook helpen om te overleven in de strijd. Plus veel plezier samen! Kom op! Torenhoge, kerkers, zeebodem laten dorst naar avontuur volledig te lessen. Bovendien zal je niet doelloos dwalen door de magische wereld. Op de weg is er een groot aantal banen, waarvan de vervulling brengt zijn beloning in de vorm van nuttige items of wapens. Een type van de veiligheidsuitrusting helpt om te overleven in kritieke situaties, waarvan bekend is vol.

Je staat om hun eigen ervaring te maken zal zijn hoe verslavend het is interessant beroep, zodra je begint het spel te spelen Odin Quest . Je ziet zou verwachten dat een vrij moment te zijn op de computer. Speel leuke, laat uw geest zal altijd op het hoogste niveau!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more