Bladwijzers

Odyssee

Alternatieve namen: Odyssee

Odyssey online - is een gratis online browser spel in de vorm van strategie. Te spelen, kunt u veel interessante dingen te leren over het leven van piraten, een duik in de wereld van avontuur.

Hier kunt u kennismaken met als avonturiers die zijn alleen geïnteresseerd in goud, en wetenschappers proberen te antwoorden op vragen die vele jaren geleden ontstond vinden. En zoals je kunt tegenkomen met de huurlingen, die zijn leven gewijd aan de jacht op piraten.

In Odyssey registratie is vrij eenvoudig en zal veel tijd om dit te doen niet nemen wat je nodig hebt:

1. bezoek de officiële website van het spel en klik op de "Registreer";

2. vul uw e-mail;

3. Voer uw login uitgevonden;

4. voer het wachtwoord bedacht;

5. Herhaal het wachtwoord opnieuw.

Na registratie kunt u veilig in het spel gaan en beginnen met het maken van je personage. Aan het begin van het spel krijg je je handen op een klein eiland waar je nodig hebt om een ​​gebouw voor zelfverdediging en de fabricage van verschillende producten en materialen te bouwen. Je zult moeten leren hoe om schepen te bouwen of huren speciaal opgeleid voor deze mensen, want het schip is uw visitekaartje en een middel verdienen.

Speel Odyssey kun je piraat, en kunt u de rots bewoond door andere piraten vangen zal zijn, kunt u ze naar uw team.

U moet een gebouw voor de groei van uw economie op te bouwen, kan soms de grond voor de ontwikkeling missen, dan moet je om nieuwe landen te grijpen. Economische gebouw zal meer middelen te bieden en op de werf kunt u schepen veel hoger bouwen.

Game Odyssey heeft twee kaarten:

• kaart van het eiland,

• kaart van de wereld.

Kaart van het eiland - hier kunt u de gebouwen op je eiland, de ontwikkeling van de handel en schepen, de uitbreiding van uw bezittingen te volgen.

Kaart van de wereld - hier kunt u de locatie van de andere eilanden te leren en rotsen je tegenstanders.

Odyssey spel geeft je de mogelijkheid om mee te doen in de verschillende clans en gilden, gezamenlijke vijanden aanvallen, buit en hun nederzettingen te vernietigen.

Voor een gemakkelijke overwinning op rivalen moet je een onderzoekscentrum dat zal u toelaten om nieuwe schepen te bouwen, om u te helpen uw onoverwinnelijk marine creëren bouwen. Een interessante eigenschap van het spel is om de afschaffing van de bouw, als je om wat voor reden besloten dat de bouw van een gebouw heb je niet nodig op elk gewenst moment, kunt u deze annuleren, en alle middelen besteed aan de bouw ervan terug in je schatkist. U kunt al uw eigen constructies en vloot beheren, of mensen inhuren die u zal helpen in deze zaak.

Odyssey, kun je spelen als jezelf of samen met vrienden, zullen we in staat zijn totale vloot te creëren en vastleggen van de maximale rotsen en eilanden.

Net als andere online games Odyssey beschikt over een eigen vloot en chat, waar je niet alleen kan communiceren met je bondgenoten, maar ook op vragen die je hebt tijdens het spel vragen.

Speel Odyssey online en duik in de wereld van de spannende avonturen met de piraten van de zeeën.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more