Bladwijzers

OGame

Alternatieve namen: De New Order

Ogame Online - browser based multiplayer online game van het bekende naar vele fans van het genre van Gameforge.

In dit spel, het karakter fungeert als de kapitein van een enorme interplanetaire rijk, dat zeker vereist ontwikkeling. Voor de welvaart van je rijk moet je een vreedzame of oorlogszuchtige manieren om zijn imperium uit te breiden naar andere planeten, die betrokken zijn bij intriges of allianties met andere interplanetaire Staten.

Door zijn formaat online game Ogame kreeg veel fans, en het betekent dat online is het altijd een groot en stabiel, die zelden wordt gezegd over andere browser games.

Concept " spelletjes " valuta Ogame gewoon afwezig. Hier is de rol van Finance regelmatig een verscheidenheid aan middelen uit te voeren. Dienovereenkomstig, alle handel, die ruimte biedt voor online game Ogame, uitgevoerd door middel van de uitwisseling van deze zelfde middelen. Barter is een groot contrast met de markt economisch systeem in de meerderheid niet alleen online, maar ook offline games.

Join Ogame spel is eenvoudig en ongecompliceerd. Je moet persoonlijke gegevens invult, geeft u de accountnaam, en activeer het via uw e-mail. Zoals u kunt zien, de registratie Ogame niet veel van uw tijd in beslag nemen en niet het genot van het proces van het universum te veroveren niet bederven.

Ogame online game, het hoogtepunt van dat is het concept van de strategische focus - namelijk het ontbreken van een afdeling of klasse tekens op professionele basis. Mijnbouw middelen, waardoor ze in de ontwikkeling van een planeet of vloot, krijg je een speciale bril waardoor verhogen hun eigen niveau.

Interessant is dat de interface en kootorye online spel Ogame bevat voldoende interactief. Bijvoorbeeld, de planeet, buy-out, je ontwikkelen vanuit een vormeloos blok steen verandert in het galactische centrum van de beschaving, het verzamelen van allerlei gebouwen en het krijgen van meer esthetische vorm. Gebouw, door de manier, kan ook worden verbeterd, voor het geven van deze bijzondere verrassend aantal van de middelen. Elk van deze verbeteringen verhoogt de efficiëntie van een structuur afhankelijk van de taken.

Dus je begon te spelen van het spel Ogame online planeet werkt correct en je bent klaar om de verovering van de ruimte te beginnen zijn. Om dit te doen, kun je niet doen zonder de werf, waarmee je kunt monteren en leiden hun interplanetaire vloot. De twee satellieten in het spel Ogame is uniek, niet alleen in uiterlijk, maar heeft unieke vaardigheden en bestrijding kenmerken ook.

Limiet op het aantal schepen in de vloot van de ruimte is niet beschikbaar, dit heeft geen zin absoluut overal in een haast te maken om u, en zo veel beter om een ​​sterrenschip te bouwen als het uitvoerbaar is om te doen, en dan kun je veilig het spel online te spelen zonder angst voor Ogame verrassingsaanvallen en instant blitzkrieg.

Opgemerkt dient te worden dat de Nieuwe Orde zelf - nogal een moeilijk spel. Moet geven voldoende tijd, en voor elke oplossing benaderen met conventionele extrinsieke spelers serieus. Immers, geen grapje, elke verkeerde stap, het kan de laatste zijn voor uw planeet. En het is op dit spel Ogame zo interessant en spannend.

Maar als je erover nadenkt en ik denk dat een ervaren speler op grond van welke prestaties in deze uitgestrekte wereld, bestaande uit honderden of zelfs duizenden van universa. New Order - is een van bizons browser fantastische games, deze veteraan van het genre, terecht hun vertrouwen won met miljoenen spelers wereldwijd.

Als je niet genoeg avontuur en kosmische uitgestrektheid lonken je ogen hebt, moet je niet bemoeien! Ogame - een kans voor sterke spelers om te bewijzen dat zij de sterkste! En bent u in staat om deze uitdaging, en om alle charmes van de wereld ogame ontdekken, spelen en winnen in steeds meer nieuwe kosmecheskih gevechten?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more