Bladwijzers

Fight Club OldBK

Alternatieve namen: Oud Fight Club, Oud BK, OldBK, oldbk

Oud BK online - dit is een van de oudste multiplayer games in het Russische segment van het internet, dat de traditie van de ongelooflijk populair in zijn tijd erft spelen Bestrijdt.

Online Game Oud BK niet verder te gaan naar de computer van de gebruiker specifieke eisen, is er slechts een internetbrowser, de beste Internet Explorer. De makers benadrukken dat het spel online Oude BK is mogelijk, zelfs op een smartphone.

Doe mee met het spel Oude BK begint met de selectie van de stad - Avalon stad of hoofdstad. Dan zal de oude BK Online registratie u vragen om het gewenste teken naam, het adres van de e-mail account, wachtwoord, herhaal wachtwoord, geef uw geslacht, geboortedatum, in te stemmen met de voorwaarden van deze overeenkomst en voer de code uit de afbeelding. Join oude BK afgewerkt en je avontuur begint.

Oud BK online spel niet gooi een beginner om de fijne kneepjes van het spel zelf te begrijpen. Het biedt chats - als algemene fictie, en tal van mini-chats. Daarnaast kunt u nog steeds naar het forum waar ervaren spelers zal helpen de oplossing van alle problemen, maar de personages tot level 4 op het forum te schrijven verboden.

De spelwereld is gebaseerd op de eeuwige confrontatie tussen licht en duisternis, en op de aanwezigheid van een neutrale partij, die worstelt om het evenwicht tussen de strijdende partijen te houden.

Je karakter zal hebben verschillende kenmerken:

- Force

- Behendigheid,

Intuition

- Endurance

- Intelligentie,

- Wijsheid

- Verzet.

Je zal in eerste instantie worden gegeven punten die je kunt verdelen tussen de kenmerken van hun eigen land. Met de toenemende mate krijgt u extra punten, respectievelijk, de kenmerken zal toenemen. Als je dat doet als je speelt Oud BK, begrijpen dat u graag aan de prestatie-indicatoren, de niveau 4 herverdelen, kan je het vrij van traditionele genezers, en 4 na het karakter niveau, dan kunt u dit doen een keer per week of betalen genezer voor succes.

Je karakter zal in staat zijn om vaardigheden te ontwikkelen in het spel twee: het bezit van een wapen en het bezit van magie. Beheersing van wapens is verdeeld in 4 groepen van vaardigheden: het bezit van messen en boksbeugels, zwaarden, knotsen bezit, clubs, bijlen en hakmessen bezit.

Elke vaardigheid die je kunt ontwikkelen tot een waarde van "vijf."

De magie van de duisternis, grijze magie en magisch licht:

In het spel kun je drie soorten magie beheersen. Magic is handig om bescherming spreuken, te bestrijden en neutrale spreuken gebruiken.

Gewoon je karakter zal hebben een van de neigingen, die in Game 5: het pad van neutraliteit, het pad van het licht, het ware licht, de weg van de chaos en het pad van de duisternis. Verslaving afhankelijk gelegenheid zich bij een of andere stam, evenals deelnemen grootschalige gevechten.

Als je in de oude BK te spelen, zal je karakter in staat zijn om te vechten in de Arena van de goden, of dwalen door de goed ontworpen locaties - een speciale speelruimte die bepaalde game features dragen. Dit plaatst zoals: het centrale plein, park straat, Kasteelplein, en anderen.

In het spel een grote verscheidenheid aan quests - ingenieuze bijzondere opdrachten, waarbij de prestaties je ervaring opdoen, het verhogen van uw niveau en krijg een beloning unieke dingen die je zal helpen in de toekomst gevechten.

Game Oud BK heeft een twist die het anders dan de anderen maakt - dit is een speciale in-game radio, die echte dj's in dienst heeft, en je hebt de mogelijkheid om je favoriete liedje bestellen of iemand sturen hello.

Online Game Fight Club Oud BC zet de traditie van een van de eerste browser spelletjes Gevechten, die beroemd is om haar een geest, kameraadschap en tradities schaal vergaderingen in de echte wereld. Daarom toetreden tot de gelederen van degenen die graag het spel oude BK online te spelen, zul je jezelf vrienden en medewerkers vinden niet alleen op het internet, maar ook in het dagelijks leven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more