Bladwijzers

Onema

Alternatieve namen: Onema

Onema online - gratis multiplayer-browser-based strategie spel ruimte onderwerpen. U komt terecht in een immense fantasie wereld, die zijn eigen militaire en economische systeem zal creëren. Je zal als gastheer op zijn planeet en verover nieuwe melkweg, concurreren of samenwerken met andere spelers. Het is mogelijk om afspraken met naburige keizers te maken, maar je kan aanvallen hen die dichtbij zijn. Je in staat om een ​​gedragslijn te kiezen zal zijn, en afhankelijk van de situatie, maken bepaalde beslissingen. Begon te spelen Onema, moet constant op je hoede, want vijanden zijn niet in slaap, en op elk moment dat je kan worden aangevallen. Pas op voor de invasie van de planeet de ruimte piraten, die zijn beroemd om vraatzucht en wreedheid. Hoe moeilijk zou het niet moeten, niet het geloof in jezelf te verliezen. Na verloop van tijd, zal een klein gebied in een verlaten plaats in de Melkweg een uitgestrekt rijk te worden, en u, als haar eigenaar, trots zijn op hun prestaties kan zijn!

Game Speechless door de lage systeemeisen voor iedereen beschikbaar. De gameplay is niet geremd, de PC moet overeenkomen met de sneaker parameters:

- Besturingssysteem Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- Processor Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz);

- RAM 512 Mb;

- Grafische kaart 128 Mb;

- Geluidskaart compatibel met DirectX 9.

Voor een lege planeet te krijgen, moet u een nieuwe keizer te maken. Dit gaat vooraf aan Onema registratie. U moet in de volgende velden in te vullen gewenste vorm: het universum, login, wachtwoord en e-mail. Houd in gedachten dat het inloggen, gaat u akkoord met bevestiging van de aanvaarding door de Gebruiker overeenkomst. Na het indrukken van de knop, de gekoesterde "Start het spel! "Je bevindt je in de afgrond van de ruimte, en je hebt om te leren en te veroveren.

Eerste bevond hij zich in de uitgestrekte bezittingen van hun eigen, bent u niet in de war, want volgend is charmante assistente. Mysterieuze zwerver geopend geheimen van hoe je rijk, als een handvol middelen (die het hetzelfde zal geven) om te zetten in een hele stapel waardevol materiaal. Vergeet niet, de juiste start - succes in de toekomst! Na de training missies voor beginners, begint de pret! Kies automaten kant van de drie voorgestelde en ga ervoor!

Op de planeet vind je goede voorraden een verscheidenheid aan middelen. Dit Deuterium en energie en donkere materie. De belangrijkste bronnen zijn hetzelfde metaal en kristal. Deze materialen zijn onmisbaar voor het creëren van allerlei faciliteiten, vloot, en zelfs planetaire verdediging. Voor hun productie moeten de mijne bouwen. Ook zal de mijne verdiepen. Dus, om het aantal geoogste middelen te verhogen. Denk aan het feit dat voor de exploitatie van mijnen hebben energie nodig. Uw taak - om ervoor te zorgen dat dat haar aanbod niet afbreken. Overigens moet deze zonne-energiecentrale eerst worden gebouwd.

Ook tijdens het spelen zul je onderzoek uit te voeren, creëren krachtige technologie, en, indien nodig, grondstoffen handel. Hoe steiler de technologie die u maakt, des te meer in staat om planeten te koloniseren, en dus verbreding van haar eigendom.

In mijnen tijd zul je beginnen om objecten voor militaire doeleinden, zoals robotica fabriek, werf, Factory nanieten bouwen. Na verloop van tijd zullen deze gebouwen verschijnen als een fusiecentrale, Technopolis, verschillende schuilplaatsen en opslag Terrarformer, raketsilo's en zelfs tot de Lunar structuren, namelijk Moon Base, Touch falanx en Teleport. De aanwezigheid van dit alles geeft aan dat de planeet goed ontwikkelt, en je staat stevig op zijn voeten in deze wereld. Het moet zeggen dat na het behalen van de bouw, waarschijnlijk niet in staat om te ontspannen je bent. Immers, de constructie moet worden ontwikkeld, hun te verhogen, en dus doeltreffendheid.

Denk niet dat je zal spelen Onema alleen dan het maken van die zwermden op zijn planeet. Helemaal niet! Farm economie, maar moeten hun krachten strekken om deel te nemen in grootse gevechten. Om dit te doen moet je een machtige vloot (groep schepen, die wordt toevertrouwd aan een opdracht) hebben. By the way, hoe langer de gameplay, dus je kansen zal respectabel zijn. Over het algemeen zul je een marine scheepswerf op het menu te maken, en elk niveau van computer technologie voegt een andere gratis vloot slot.

Natuurlijk, u geïnteresseerd bent in, die het gebruik van vervoer spel Onema toelaat. Speciaal soort technologie zijn raketten (interceptors interplanetaire raket), die niet de zorg neemt van onze eigen risico.

Browser Game Onema geven u veel plezier. U zult de spannende momenten te beleven tijdens de hete gevechten, trots op hoe te ontwikkelen en te bloeien eigen planeet, schijnen het achterhoofd, terwijl het maken van de coolste technologie en gewoon genieten van socialiseren met interessante mensen zal zijn. Wij wensen u veel succes bij al uw inspanningen!

 

Onema online registratie