Favorieten

One Piece 2 Pirate King

Alternatieve namen: Van Pies 2

Een stuk online 2 Pirate King Pirate Adventures

fans van anime-regie weten zeker veel over de plot van de Japanse tv-serie One Piece. De roem van deze piraten-saga over de gedurfde jongen Luffy, die besloot de piraten uit te dagen, is lang voorbij Japan gegaan. Dat is de reden waarom, na de gelijknamige reeks, een browser-gebaseerd computerspel werd uitgebracht, dat elke speler in staat stelt deel te nemen aan de reis van Luffy en zijn team.

Na het eerste deel van het project brachten de ontwikkelaars, tot vreugde van fans van de serie, de volgende versie uit, het was One Piece Online 2. Deze optie kan veel controverse veroorzaken met betrekking tot afwijkingen van de oorspronkelijke plot, maar niemand kan deze nieuwigheid niet uniek noemen. In dit geval maakten de makers van het spel geen gebruik van de vertrouwde geschiedenis van piraten, die al 15 jaar aan de gang is. Er is gekozen voor een geheel andere aanpak. Voor het spel werd de formulering van de magische fictie gekozen, waardoor het hele concept radicaal kon veranderen.

Verschillen van piratenwerelden

Wanneer dit online spel werd gemaakt, hielden de ontwikkelaars rekening met de wensen van de fans. Daarom werd de stemacteurs uitgevoerd door dezelfde acteurs als in het vorige deel. In deze versie van het spel is er natuurlijk enige fictie en zelfs verwaarlozing van het oorspronkelijke plot. Maar op deze basis hebben de ontwikkelaars zich toegestaan ​​om allianties aan te gaan tussen Luffy en Admiral Borsallino of de slechterik Enel.

Nu kun je One Piece 2 spelen met belangrijke aanpassingen aan wat er gebeurt, wat een spannender verhaal voor de speler oplevert, natuurlijk zijn er veel van dergelijke aanpassingen in het spel. De speler heeft nu het vermogen om mensen in zombies te veranderen tijdens het spel en maakt van Luffy, Zorro en Sanji een team de belangrijkste vijand van de hele piratenwereld.

Voordelen van online games:

  • Plot is niet het belangrijkste kenmerk van deze game. One Piece Online 2 zal een beroep doen op die spelers die worden aangetrokken door de mogelijkheid om te vechten met vele virtuele schurken:
  • Gemakkelijk gamen. Zelfs een nieuwkomer in deze anime-richting kan snel begrijpen wat er op het scherm gebeurt. Elk niveau hier is een gigantische kaart met kamers, gangen, etc. d. De speler moet de spelpunten van de vijand vangen en manoeuvreren tussen vijandige legers;
  • Hoogwaardige grafische afbeeldingen met celschaduwtechnologie. Het was niet voor niets dat de ontwikkelaars van het spel het koos, omdat het met zijn hulp de indruk wekte van het kijken naar de serie:
  • Mogelijkheid om de hint gedurende het spel te gebruiken. Zelfs de meest toegewijde fan van dit anime-verhaal kan verdwalen in de details van het spel. Daarom werd voor deze doeleinden een speciale winkel aangeboden in de game, waar je profielen, video's en biografieën van de deelnemers kunt kopen.

iPlayer One Piece 2 Online is vooral een spel voor fans. Er zijn een groot aantal nuances en functies die alleen bekend zijn bij degenen die een fan zijn van de Japanse serie en de eerste versie van de browsergame op basis van zijn motieven.

Fact, dat de plot van de serie en het originele spel hier een beetje vergeten is, het maakt de fans van dit spel niet uit, ze beginnen One Piece Online 2 te spelen en ze worden vastgelegd door een nieuwe wereld van ongelooflijke avonturen. De plot komt niet naar voren in de formulering van de ontwikkelaars, het belangrijkste hier is speciale effecten, levendige grafische afbeeldingen en dynamische ontwikkeling van de plot.

Om Van Pies 2 te spelen, is registratie op de site noodzakelijk. Daarna kan de gebruiker keer op keer terugkeren naar hun favoriete momenten in het spel en de spannende levels doorlopen, hun strategie opbouwen, gevechten voeren en zelf het optimale anime-personage kiezen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more